Helycserés támadás

David Lodge - Helycserés támadás

A jeles angol író a maga egyetemi oktatói élményeinek ihletésére írta meg a "két campus regényé"-t, mely a Birminghamet mintázó Roomley (= rumli), illetve a kaliforniai Richville egyetemein játszódik. A két egyetem egyetlen közös vonása, hogy mindkettőnek a területén megtalálható a pisai ferde torony mása – igaz, Amerikában kétszer olyan magas, mint az eredeti. A helycsere két egyetemi oktató közt történik – a tétova, konzervatív Philip Swallow a diákzavargások lázában égő amerikai egyetemen tölt fél évet, cserepartnere, a dinamikus Morris Zapp, az angol egyetem állóvizét pezsdíti fel, miközben mindkettejük életének valamennyi síkján jelentős változások történnek (hogy mást ne mondjunk: ki-ki a cserepartnere ágyában és családjában köt ki). A fergeteges szatírába tortkolló regény kinevettet az égvilágon mindent: Angliát és Amerikát, az egyetemeket, a tudóskodást, a "teljesítményorientáltságot", a férfiúi esendőséget, a női gyarlóságot, a diákmozgalmakat és a diákmozgalmak szenvedőit. Mindent – és mindennek a fonákját is. A regényt lendületes kvartett zárja – a két házaspár aktív részvételével…A Könyv Magyarul!


Letöltések Helycserés támadás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Helycserés támadás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12 x 19 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  318
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9630752832
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1992
  Árukód:


  TAGS:
  Online Helycserés támadás ebook, könyvet Helycserés támadás FB2, Download Helycserés támadás PDF , Download Helycserés támadás MOBI, Online Helycserés támadás könyvet, ingyenes letöltések Helycserés támadás IPhone, Online könyvet Helycserés támadás PDF, ingyenes Helycserés támadás DJVU, ingyenes letöltések Helycserés támadás TXT, letöltések Helycserés támadás RTF, Online Helycserés támadás FB2 , e-könyvet Helycserés támadás letöltések TXT, ingyenes Helycserés támadás letöltések könyvet, e-könyvet Helycserés támadás download MOBI, letöltések Helycserés támadás IPad, olvas Helycserés támadás MOBI, olvas Helycserés támadás DOC, ingyenes Helycserés támadás AWZ, Download e-könyvet Helycserés támadás iPad , ingyenes Helycserés támadás DJVU, Download Helycserés támadás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Helycserés támadás DVD, olvas Helycserés támadás TXT, Book Helycserés támadás letöltések DJVU, Helycserés támadás letöltések könyvet ingyenes, Helycserés támadás letöltések könyvet pdf ingyenes, Helycserés támadás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Helycserés támadás pdf ingyenes, Helycserés támadás letöltések könyvet epub ingyenes, Helycserés támadás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply