Helló, London

Fejős Éva - Helló, London

Lengyel Luca huszonkét éves sikeres fotómodell, hónapokra előre betáblázva, telefonjában a világ legjobb divatfotósainak száma, bejárása van a legtrendibb helyekre, és minden vágya, hogy Londonban teljesedjen ki az élete. Aztán – snitt. Egy végzetes éjszakán motorbalesetet szenved, és a csillogás, az álom ezer darabra törik. Hat év éber kóma után csodával határos módon magához tér, de a múlt homályban marad. Mi történt azon az éjszakán? Hová lett a fiú, aki a motort vezette, és akit a szerelmének hitt? Baleset volt, vagy gyilkossági kísérlet? Emlékei útvesztőjében Luca csak lassan és bizonytalanul lépked a fény felé, egykori barátoktól, vélt jótevőktől és kiismerhetetlen rosszakaróktól körülvéve, miközben az ezer darabra tört tükörben már semmi sem az, aminek látszik. Hol van az a pont, ahol még mindent újrakezdhetünk? Ragaszkodjunk-e a régi álmokhoz, vagy álmodjunk inkább újakat?

Fejős Éva a Helló, Londonban is különleges és megismételhetetlen kalandra hívja olvasóit, a regény egy olyan nő titokzatos világát eleveníti meg, akinek újra kellett tanulnia a vágyat, a félelmet, a bizalmat, a szerelmet – és az egész életet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Helló, London ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Helló, London ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  482
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  504 gr
  ISBN:
  9786155469435
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689596 / 1160168  TAGS:
  Online Helló, London ebook, könyvet Helló, London FB2, Download Helló, London PDF , Download Helló, London MOBI, Online Helló, London könyvet, ingyenes letöltések Helló, London IPhone, Online könyvet Helló, London PDF, ingyenes Helló, London DJVU, ingyenes letöltések Helló, London TXT, letöltések Helló, London RTF, Online Helló, London FB2 , e-könyvet Helló, London letöltések TXT, ingyenes Helló, London letöltések könyvet, e-könyvet Helló, London download MOBI, letöltések Helló, London IPad, olvas Helló, London MOBI, olvas Helló, London DOC, ingyenes Helló, London AWZ, Download e-könyvet Helló, London iPad , ingyenes Helló, London DJVU, Download Helló, London e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Helló, London DVD, olvas Helló, London TXT, Book Helló, London letöltések DJVU, Helló, London letöltések könyvet ingyenes, Helló, London letöltések könyvet pdf ingyenes, Helló, London pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Helló, London pdf ingyenes, Helló, London letöltések könyvet epub ingyenes, Helló, London ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply