HÉLIOSZ

Grandpierre Attila - HÉLIOSZ

A világszerte ismert csillagász, Grandpierre összegző művét tartja kezében az olvasó. Korszakalkotó felfedezése szerint maga a Nap nem egy merőben passzív gázgömb, hanem olyan élőlény, amely a fizikai tehetetlenséggel dacolva óriási energiákat mozgósít saját élettevékenységének fenntartására. A szerző olvasmányos, közérthető, olykor lebilincselő stílusban, ám tudományos szigorral mutatja be, hogy a Nap belső anyagcseréjét maga kezdeményezi és szabályozza. Felfedezése váratlan egyezést mutat az ősi tudással, amely szerint a Nap csodálatos szuperélőlény: Napisten. Innen kapta nevét: Héliosz. A könyv új távlatokat nyit a Nap és az élet szeretetének és megbecsülésének történetében. A könyv angol nyelvű kéziratát elolvasva James Lovelock, aki Gaia című világhírű könyvével megalapozta a Föld élő voltának elméletét, ezekkel a szavakkal ajánlja ezt a történelmi jelentőségű művet az olvasónak: Ez egy ragyogó könyv, melyből a mi saját csillagunk, a Nap fényessége ragyog ránk. A komoly tudós számára alapmű a Naprendszer tudományában.A Könyv Magyarul!


Letöltések HÉLIOSZ ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések HÉLIOSZ ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  247
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789637707087
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2646196 / 1151474  TAGS:
  Online HÉLIOSZ ebook, könyvet HÉLIOSZ FB2, Download HÉLIOSZ PDF , Download HÉLIOSZ MOBI, Online HÉLIOSZ könyvet, ingyenes letöltések HÉLIOSZ IPhone, Online könyvet HÉLIOSZ PDF, ingyenes HÉLIOSZ DJVU, ingyenes letöltések HÉLIOSZ TXT, letöltések HÉLIOSZ RTF, Online HÉLIOSZ FB2 , e-könyvet HÉLIOSZ letöltések TXT, ingyenes HÉLIOSZ letöltések könyvet, e-könyvet HÉLIOSZ download MOBI, letöltések HÉLIOSZ IPad, olvas HÉLIOSZ MOBI, olvas HÉLIOSZ DOC, ingyenes HÉLIOSZ AWZ, Download e-könyvet HÉLIOSZ iPad , ingyenes HÉLIOSZ DJVU, Download HÉLIOSZ e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések HÉLIOSZ DVD, olvas HÉLIOSZ TXT, Book HÉLIOSZ letöltések DJVU, HÉLIOSZ letöltések könyvet ingyenes, HÉLIOSZ letöltések könyvet pdf ingyenes, HÉLIOSZ pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet HÉLIOSZ pdf ingyenes, HÉLIOSZ letöltések könyvet epub ingyenes, HÉLIOSZ ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply