Hector és a szerelem titkai

Francois Lelord - Hector és a szerelem titkai

A boldogság nyomában tett utazása után Hector, a híres ifjú pszichiáter újabb kalandok elébe néz. Lehetséges-e, hogy a szerelem titka nem más, mint bizonyos molekulák különös együttállása? Eltűnt a zseniális Cormoran professzor, a világ leghíresebb szerelem-specialistája, és magával vitte kutatásának legújabb eredményeit is! A feladat, hogy megtalálja, nem másra vár, mint Hectorra, aki maga is nap mint nap találkozik a szerelem betegeivel a rendelőjében…

Újabb vesszőfutása során Hector eljut egészen Kínáig, ahol az ő szíve is kis híján megszakad… Vajon kikerül-e ép bőrrel üldözői karmai közül? Megtalálja-e Cormoran professzort, és a világraszóló felfedezését, ami megváltozathatja az emberiség jövőjét? Vajon enged-e a gyöngéd Vayla csábításának, vagy visszatér a kedves Clara karjai közé? De ami a legfontosabb: sikerül-e egy kicsit jobban megértenie a szerelem titkait? Egy érzelmes, gyöngéd és tanulságos mesét tart a kezében az olvasó.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hector és a szerelem titkai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hector és a szerelem titkai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  308
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789639797222
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2146189 / 1031664
  Translator:


  TAGS:
  Online Hector és a szerelem titkai ebook, könyvet Hector és a szerelem titkai FB2, Download Hector és a szerelem titkai PDF , Download Hector és a szerelem titkai MOBI, Online Hector és a szerelem titkai könyvet, ingyenes letöltések Hector és a szerelem titkai IPhone, Online könyvet Hector és a szerelem titkai PDF, ingyenes Hector és a szerelem titkai DJVU, ingyenes letöltések Hector és a szerelem titkai TXT, letöltések Hector és a szerelem titkai RTF, Online Hector és a szerelem titkai FB2 , e-könyvet Hector és a szerelem titkai letöltések TXT, ingyenes Hector és a szerelem titkai letöltések könyvet, e-könyvet Hector és a szerelem titkai download MOBI, letöltések Hector és a szerelem titkai IPad, olvas Hector és a szerelem titkai MOBI, olvas Hector és a szerelem titkai DOC, ingyenes Hector és a szerelem titkai AWZ, Download e-könyvet Hector és a szerelem titkai iPad , ingyenes Hector és a szerelem titkai DJVU, Download Hector és a szerelem titkai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hector és a szerelem titkai DVD, olvas Hector és a szerelem titkai TXT, Book Hector és a szerelem titkai letöltések DJVU, Hector és a szerelem titkai letöltések könyvet ingyenes, Hector és a szerelem titkai letöltések könyvet pdf ingyenes, Hector és a szerelem titkai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hector és a szerelem titkai pdf ingyenes, Hector és a szerelem titkai letöltések könyvet epub ingyenes, Hector és a szerelem titkai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply