Háziállataink


Ön bizonyára különös gondot fordít gyermeke szellemi fejlődésére. Olyan könyvsorozatot kínálunk Önnek és gyermekének, amelynek segítségével a közös játékon át a tanulás alaplépéseit együtt tehetik meg. Vegyék elő gyakran e könyvecskét, válasszanak belőle egy-egy oldalt, tanulják meg a mondókát, beszélgessenek a képről, olvassák el a történetet és végezzék el a feladatokat, játékokat! A könyv sokáig használható, hiszen a feladatsorok nagyobbacska gyermekkel is elvégezhetők.

Útmutató a könyv használatához:
A legkisebbekkel (hat hónapos kortól) csak a képeket nézegessék, beszélgessenek a felsorolt fogalmak felhasználásával, ismételje a mondókákat! A nagyobbacskáknak (másfél éves kortól) a feladatok valók, ők meghallgathatják a rövidebb történeteket is. A legügyesebbeknek (két-hároméves kortól) már a játék sem okoz gondot.

Melléklet: 24 db. kártya.




A Könyv Magyarul!


Letöltések Háziállataink ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Háziállataink ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789639420748
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2083953 / 1008576
  Series:


  TAGS:
  Online Háziállataink ebook, könyvet Háziállataink FB2, Download Háziállataink PDF , Download Háziállataink MOBI, Online Háziállataink könyvet, ingyenes letöltések Háziállataink IPhone, Online könyvet Háziállataink PDF, ingyenes Háziállataink DJVU, ingyenes letöltések Háziállataink TXT, letöltések Háziállataink RTF, Online Háziállataink FB2 , e-könyvet Háziállataink letöltések TXT, ingyenes Háziállataink letöltések könyvet, e-könyvet Háziállataink download MOBI, letöltések Háziállataink IPad, olvas Háziállataink MOBI, olvas Háziállataink DOC, ingyenes Háziállataink AWZ, Download e-könyvet Háziállataink iPad , ingyenes Háziállataink DJVU, Download Háziállataink e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Háziállataink DVD, olvas Háziállataink TXT, Book Háziállataink letöltések DJVU, Háziállataink letöltések könyvet ingyenes, Háziállataink letöltések könyvet pdf ingyenes, Háziállataink pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Háziállataink pdf ingyenes, Háziállataink letöltések könyvet epub ingyenes, Háziállataink ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply