Házasságsirató

Sándor Anikó - Házasságsirató

Nóra felső középosztálybeli, középkorú nő, fiatalabbra lecserélt feleség, aki valamikor egy jó házasság reményében feladta ígéretes karrierjét. Az egész életét a férje köré építette fel, és csak a válás után szembesül azzal, hogy amíg ő az aranykalitkában üldögélt, a világ körülötte teljesen megváltozott. A férje a cégein keresztül minden pénzüket kimentette a közösből, a lánya Londonba költözik, Nóra teljesen magára marad. Nem kap munkát, és a férfiak is úgy néznek át rajta, mint az ablaküvegen. Igazságtalan harc megvívására kényszerül az idő ellen, hiszen kultúránkban az évek múlásához leértékelődés társul. Az öregedéssel együtt járó elmagányosodás pedig – akár a nátha vagy az influenza – az élet természetes velejárójaként van jelen az életünkben.
A történtek után azonnal új társat kezd keresni, társkereső oldalon regisztrál, ezáltal megalázó helyzetek sokaságának kitéve magát, melyeket a fiatal nőkre vadászó, macsó férfiaktól kell elszenvednie. Talajvesztett és elkeseredett, úgy érzi, minden és mindenki azt sugallja, törődjön bele, hogy vége, és kezdje el a visszaszámlálást.
Mígnem egy reggel arra ébred, hogy…
Nóra történetéhez hasonlóak nap mint nap százával keresztezik utunkat, ám az övé azért lehet iránymutató, mert felismeri: az életkor nem az élet egyre meredekebb és egyre síkosabb lejtője, hanem akár a felemelkedés természetes folyamata is lehet. Csupán döntés kérdése, melyik irány érvényesül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Házasságsirató ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Házasságsirató ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  252 gr
  ISBN:
  9786155609312
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2678969 / 1155511  TAGS:
  Online Házasságsirató ebook, könyvet Házasságsirató FB2, Download Házasságsirató PDF , Download Házasságsirató MOBI, Online Házasságsirató könyvet, ingyenes letöltések Házasságsirató IPhone, Online könyvet Házasságsirató PDF, ingyenes Házasságsirató DJVU, ingyenes letöltések Házasságsirató TXT, letöltések Házasságsirató RTF, Online Házasságsirató FB2 , e-könyvet Házasságsirató letöltések TXT, ingyenes Házasságsirató letöltések könyvet, e-könyvet Házasságsirató download MOBI, letöltések Házasságsirató IPad, olvas Házasságsirató MOBI, olvas Házasságsirató DOC, ingyenes Házasságsirató AWZ, Download e-könyvet Házasságsirató iPad , ingyenes Házasságsirató DJVU, Download Házasságsirató e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Házasságsirató DVD, olvas Házasságsirató TXT, Book Házasságsirató letöltések DJVU, Házasságsirató letöltések könyvet ingyenes, Házasságsirató letöltések könyvet pdf ingyenes, Házasságsirató pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Házasságsirató pdf ingyenes, Házasságsirató letöltések könyvet epub ingyenes, Házasságsirató ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply