Házasságra felkészítő beszélgetések


Az esküvőre vagy a házasságra kell többet készülni? Az ünneplés megszervezése sok időt, pénzt és energiát igényel, de vajon fordítanak ma a párok legalább ennyi figyelmet arra, hogy a házasságukra készüljenek? Sok házasság már az első éveiben válságba jut, ezért az előre gondolkozás megelőzés, és a párkapcsolatról való beszélgetés a harmonikus együttélés záloga lehet. Szarka Miklós arra hívja a lelkészeket és az egyházi segítőket, hogy ne csak az esküvőre, hanem a házasságra készítsék fel az őket felkereső párokat. Hozzáállásukkal, magatartásukkal és szakmai felkészültségükkel ajánljanak a hozzájuk érkezőknek egy pásztori, lelkigondozói jellegű, segítő kapcsolatot, amely akár az esküvő után is folytatódhat. A könyvben olvashatunk többek között a párkapcsolat anatómiájáról, a leválási folyamatról, a párválasztási motívumokról, a lehetséges válsághelyzetekről, az intim viselkedéskultúráról, a pár spirituális életéről és az előkészítő beszélgetések teológiai hátteréről. Szarka Miklós református lelkész, pár- és családterapeuta, a Református Házasság- és Családsegítő Szolgálat elindítója, munkatársa és vezetője 1990-2010 között.A Könyv Magyarul!


Letöltések Házasságra felkészítő beszélgetések ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Házasságra felkészítő beszélgetések ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789635582020
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2230888 / 1085481  TAGS:
  Online Házasságra felkészítő beszélgetések ebook, könyvet Házasságra felkészítő beszélgetések FB2, Download Házasságra felkészítő beszélgetések PDF , Download Házasságra felkészítő beszélgetések MOBI, Online Házasságra felkészítő beszélgetések könyvet, ingyenes letöltések Házasságra felkészítő beszélgetések IPhone, Online könyvet Házasságra felkészítő beszélgetések PDF, ingyenes Házasságra felkészítő beszélgetések DJVU, ingyenes letöltések Házasságra felkészítő beszélgetések TXT, letöltések Házasságra felkészítő beszélgetések RTF, Online Házasságra felkészítő beszélgetések FB2 , e-könyvet Házasságra felkészítő beszélgetések letöltések TXT, ingyenes Házasságra felkészítő beszélgetések letöltések könyvet, e-könyvet Házasságra felkészítő beszélgetések download MOBI, letöltések Házasságra felkészítő beszélgetések IPad, olvas Házasságra felkészítő beszélgetések MOBI, olvas Házasságra felkészítő beszélgetések DOC, ingyenes Házasságra felkészítő beszélgetések AWZ, Download e-könyvet Házasságra felkészítő beszélgetések iPad , ingyenes Házasságra felkészítő beszélgetések DJVU, Download Házasságra felkészítő beszélgetések e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Házasságra felkészítő beszélgetések DVD, olvas Házasságra felkészítő beszélgetések TXT, Book Házasságra felkészítő beszélgetések letöltések DJVU, Házasságra felkészítő beszélgetések letöltések könyvet ingyenes, Házasságra felkészítő beszélgetések letöltések könyvet pdf ingyenes, Házasságra felkészítő beszélgetések pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Házasságra felkészítő beszélgetések pdf ingyenes, Házasságra felkészítő beszélgetések letöltések könyvet epub ingyenes, Házasságra felkészítő beszélgetések ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply