Házasság vagy szövetség?


Jól ismert jelenség, hogy a legtöbb férfi azonnal megretten, amikor egy nő kijelenti, hogy beszélgetni akar a kapcsolatukról. A pár- és családterapeuta Terrence Real Házasság vagy szövetség? című könyvében többek közt arra a kérdésre keresi a választ, hogy a férfiak egy ilyen beszélgetés helyett miért választanák szívesebben még a foggyökérkezelést is. Kapcsolaterősítési módszere segít felismerni és szóvá tenni elvárásainkat és igényeinket, megtanít értő figyelemmel hallgatni és nagylelkűen válaszolni, segít meghúzni határainkat, és arra buzdít, hogy álljuk ki magunkért, örüljünk annak, amit kaptunk, és ne féljünk segítséget kérni, ha szükségünk van rá.A Könyv Magyarul!


Letöltések Házasság vagy szövetség? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Házasság vagy szövetség? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  374
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789635308217
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2100490 / 1014219
  Series:


  TAGS:
  Online Házasság vagy szövetség? ebook, könyvet Házasság vagy szövetség? FB2, Download Házasság vagy szövetség? PDF , Download Házasság vagy szövetség? MOBI, Online Házasság vagy szövetség? könyvet, ingyenes letöltések Házasság vagy szövetség? IPhone, Online könyvet Házasság vagy szövetség? PDF, ingyenes Házasság vagy szövetség? DJVU, ingyenes letöltések Házasság vagy szövetség? TXT, letöltések Házasság vagy szövetség? RTF, Online Házasság vagy szövetség? FB2 , e-könyvet Házasság vagy szövetség? letöltések TXT, ingyenes Házasság vagy szövetség? letöltések könyvet, e-könyvet Házasság vagy szövetség? download MOBI, letöltések Házasság vagy szövetség? IPad, olvas Házasság vagy szövetség? MOBI, olvas Házasság vagy szövetség? DOC, ingyenes Házasság vagy szövetség? AWZ, Download e-könyvet Házasság vagy szövetség? iPad , ingyenes Házasság vagy szövetség? DJVU, Download Házasság vagy szövetség? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Házasság vagy szövetség? DVD, olvas Házasság vagy szövetség? TXT, Book Házasság vagy szövetség? letöltések DJVU, Házasság vagy szövetség? letöltések könyvet ingyenes, Házasság vagy szövetség? letöltések könyvet pdf ingyenes, Házasság vagy szövetség? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Házasság vagy szövetség? pdf ingyenes, Házasság vagy szövetség? letöltések könyvet epub ingyenes, Házasság vagy szövetség? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply