Házas-társas


Végre egy férfi szemszögéből is láthatjuk, milyen bonyolult (és csodálatos) is párkapcsolatban élni! Tom Violet írói álmokat kerget, de szinte mindenki az apjához, a többszörös irodalmi díjas, hanyag és végtelenül sármos íróhoz méri, akiért bomlanak a nők , aki mindig, minden helyzetben feltalálja magát. És ebben a családi versenyben – úgy tűnik – Tom örök második marad. A szupernek hitt házasságával is gondok adódnak, és az életközepi válságban vergődő férfi a munkahelyén egy fiatal szépséggel vigasztalódik. Vajon összetákolható-e még a házassága, ki tud-e bújni apja árnyékából, megtalálja-e a boldogságot? Ez a Fejős Éva könyvtára-sorozat első ,,pasisan csajos", imádnivalóan humoros és egyben torokszorító regénye, amely egy férfi szemszögéből mutatja be a párkapcsolat minden szépséges és szörnyűséges pillanatát. ,,Minden sora lenyűgözött. Egy érzékeny szerző finom humorral megírt története, ami nemcsak a férfiakról, hanem rólunk, nőkről is szól. Egy regény a reményről, szerelemről, hűségről, családról és a boldogságról…" – Fejős ÉvaA Könyv Magyarul!


Letöltések Házas-társas ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Házas-társas ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  ISBN:
  9786155469008
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2511460 / 8110718
  Belelapozás:
  Format:
  EPUB
  MOBI
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Házas-társas ebook, könyvet Házas-társas FB2, Download Házas-társas PDF , Download Házas-társas MOBI, Online Házas-társas könyvet, ingyenes letöltések Házas-társas IPhone, Online könyvet Házas-társas PDF, ingyenes Házas-társas DJVU, ingyenes letöltések Házas-társas TXT, letöltések Házas-társas RTF, Online Házas-társas FB2 , e-könyvet Házas-társas letöltések TXT, ingyenes Házas-társas letöltések könyvet, e-könyvet Házas-társas download MOBI, letöltések Házas-társas IPad, olvas Házas-társas MOBI, olvas Házas-társas DOC, ingyenes Házas-társas AWZ, Download e-könyvet Házas-társas iPad , ingyenes Házas-társas DJVU, Download Házas-társas e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Házas-társas DVD, olvas Házas-társas TXT, Book Házas-társas letöltések DJVU, Házas-társas letöltések könyvet ingyenes, Házas-társas letöltések könyvet pdf ingyenes, Házas-társas pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Házas-társas pdf ingyenes, Házas-társas letöltések könyvet epub ingyenes, Házas-társas ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply