Hattyúk dala

Vámos Miklós - Hattyúk dala

Ez egy oda-vissza regény. Miután elolvasta az ember a nyomtatás sorrendjében, talán érdemes elolvasni még egyszer, a végétől indulva, fejezetenként hátrálva előre. Aki akarja, kezdheti rögtön így. Vagy akár összevissza. Mindenesetre sem a szövegnek, sem az olvasóknak nem árt, ha kétszer. A szerző azért nagyon örül, ha legalább egyszer.

Ez az idő regénye. A változást próbálja megragadni. Fejlődést és visszafejlődést. Elmúlást és múlást. Hanyatlást és haladást. Gyászt és reményt.

Ez egy történelmi regény. Egy város, egy nép, egy törzs históriája. A jelenből indul, s hátrál visszafelé a múltba. Kétezer év magány. A cselekmény összetartó ereje egy titokzatos szöveg, a Hattyús kézirat, a manuscriptum. Minden korokban próbálják megfejteni, kevés sikerrel. Ennek folytán a magyar nyelv kialakulásának néhány fordulópontját is számba veszi.

Ez egy hittel és istenekkel foglalkozó regény. A világvallások így vagy úgy szerepet szereplőt kaptak benne.

Ez talán nem is egy regény, hanem rege. Amolyan eposzféle, prózában. A fejezetek nem a hagyományos módon kapcsolódnak egymáshoz.

Ez talán nem is egy hanem valamiképpen több. Sokkal több. Így hát többszörös üdv az olvasónak.

Szaklektor: dr. Dobosi Bea
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hattyúk dala ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hattyúk dala ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  464
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  816 gr
  ISBN:
  9789634055259
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2688821 / 1159542  TAGS:
  Online Hattyúk dala ebook, könyvet Hattyúk dala FB2, Download Hattyúk dala PDF , Download Hattyúk dala MOBI, Online Hattyúk dala könyvet, ingyenes letöltések Hattyúk dala IPhone, Online könyvet Hattyúk dala PDF, ingyenes Hattyúk dala DJVU, ingyenes letöltések Hattyúk dala TXT, letöltések Hattyúk dala RTF, Online Hattyúk dala FB2 , e-könyvet Hattyúk dala letöltések TXT, ingyenes Hattyúk dala letöltések könyvet, e-könyvet Hattyúk dala download MOBI, letöltések Hattyúk dala IPad, olvas Hattyúk dala MOBI, olvas Hattyúk dala DOC, ingyenes Hattyúk dala AWZ, Download e-könyvet Hattyúk dala iPad , ingyenes Hattyúk dala DJVU, Download Hattyúk dala e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hattyúk dala DVD, olvas Hattyúk dala TXT, Book Hattyúk dala letöltések DJVU, Hattyúk dala letöltések könyvet ingyenes, Hattyúk dala letöltések könyvet pdf ingyenes, Hattyúk dala pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hattyúk dala pdf ingyenes, Hattyúk dala letöltések könyvet epub ingyenes, Hattyúk dala ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply