Határeseti állapotok és patológiás narcizmus

Otto F. Kernberg - Határeseti állapotok és patológiás narcizmus

Végre elkészült Kernberg 1985-ben megjelent könyvének (Borderline states and pathological narcissism) teljes és hiteles fordítása. A Párbeszéd Kiadónál korábban ,,Borderline állapot és patológiás narcizmus" címen kiadott könyvecske ebből csak részleteket tartalmazott, és a fordítás sem volt tökéletes. A mostani kiadás teljesen autentikus.
Kernberg írásai a határeseti állapotokról a pszichiátriai és pszichoanalitikus irodalom kiválóságai. Fontos hozzájárulásai ezeknek az állapotoknak a diagnózisához és kezeléséhez. A kötet második fele a narcisztikus személyiség megértésének és terápiájának szorosan kapcsolódó témájával foglalkozik. Kernberg professzor a jelenkori pszichoanalízis egyik legfontosabb rendszerező alakja. Tudása és tapasztalata ezen nehéz páciensek kezelésében páratlanul elmélyült és széleskörű. Ez a kötet egyike azoknak, melyek tanulmányozása minden klinikus számára elengedhetetlen.

A kötet a Pszichoterápia klasszikusai sorozat része.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Határeseti állapotok és patológiás narcizmus ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Határeseti állapotok és patológiás narcizmus ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  234
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  272 gr
  ISBN:
  9789639751439
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2582169 / 1141076
  Series:


  TAGS:
  Online Határeseti állapotok és patológiás narcizmus ebook, könyvet Határeseti állapotok és patológiás narcizmus FB2, Download Határeseti állapotok és patológiás narcizmus PDF , Download Határeseti állapotok és patológiás narcizmus MOBI, Online Határeseti állapotok és patológiás narcizmus könyvet, ingyenes letöltések Határeseti állapotok és patológiás narcizmus IPhone, Online könyvet Határeseti állapotok és patológiás narcizmus PDF, ingyenes Határeseti állapotok és patológiás narcizmus DJVU, ingyenes letöltések Határeseti állapotok és patológiás narcizmus TXT, letöltések Határeseti állapotok és patológiás narcizmus RTF, Online Határeseti állapotok és patológiás narcizmus FB2 , e-könyvet Határeseti állapotok és patológiás narcizmus letöltések TXT, ingyenes Határeseti állapotok és patológiás narcizmus letöltések könyvet, e-könyvet Határeseti állapotok és patológiás narcizmus download MOBI, letöltések Határeseti állapotok és patológiás narcizmus IPad, olvas Határeseti állapotok és patológiás narcizmus MOBI, olvas Határeseti állapotok és patológiás narcizmus DOC, ingyenes Határeseti állapotok és patológiás narcizmus AWZ, Download e-könyvet Határeseti állapotok és patológiás narcizmus iPad , ingyenes Határeseti állapotok és patológiás narcizmus DJVU, Download Határeseti állapotok és patológiás narcizmus e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Határeseti állapotok és patológiás narcizmus DVD, olvas Határeseti állapotok és patológiás narcizmus TXT, Book Határeseti állapotok és patológiás narcizmus letöltések DJVU, Határeseti állapotok és patológiás narcizmus letöltések könyvet ingyenes, Határeseti állapotok és patológiás narcizmus letöltések könyvet pdf ingyenes, Határeseti állapotok és patológiás narcizmus pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Határeseti állapotok és patológiás narcizmus pdf ingyenes, Határeseti állapotok és patológiás narcizmus letöltések könyvet epub ingyenes, Határeseti állapotok és patológiás narcizmus ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply