Hátamon fekve szaladgálok

Hernádi Gyula - Hátamon fekve szaladgálok

Szkafander. Volt egyszer egy tudós, aki a föld középpontját kutatta. Készített egy szerkezetet, amely le tudott jutni egészen a föld magjáig. Csináltak neki egy olyan hőálló szkafandert is, amelynek nem ártott a sok ezer fokos, folyékony tűz. Leereszkedett a füstölgő kőzetek között a mélybe. Legnagyobb csodálkozására ember formájú élőlényeket talált a tüzes tengerben. Tűz volt a testük, csodálatosan szépek voltak. Meglátott ott, a tenger mélyén egy gyönyörű, lángoló lányt. Beleszeretett. A lány is állandóan ott úszkált körülötte, ő is beleszeretett a tudósba. Imádták egymást, de nem nyúlhattak egymáshoz, hisz a tudós azonnal hamuvá égett volna, ha kilép a szkafanderéből. Eljött az idő, amikor a tudósnak vissza kellett jönnie a föld felszínére. Jelbeszédük segítségével elmondta a lánynak a szomorú hírt.
A lány nem nyugodott bele a válásba, ő is készíttetett magának nagyon gyorsan egy szkafandert. Ez másféle volt, mint szerelmese védőburka, ez a fagy ellen védett.
Amikor a tudós feljött a föld felszínére, vele jött a lány is. De hiába jött, a tragikus akadály nem szűnt meg. Ahogy a tudós odalent, úgy nem vethette le szkafanderét a lány idefönt, hisz rögtön megfagyott volna. Nézték egymást, imádták egymást, reménytelenül.
Aztán egy szép napon a tudós nem bírta tovább. Széttörte a lány szkafanderét, és megölelte a gyönyörű, tüzes testet. Abban a pillanatban marék hamu lett belőle a lány tenyerében, a lány pedig kőszoborrá fagyott.
Ott áll ma is a szobor Angliában, a tenger partján. A hamu nem mozdul el a szobor tenyeréről. Akkor se, ha fúj a szél.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hátamon fekve szaladgálok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hátamon fekve szaladgálok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  430
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9631410897
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1987
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Hátamon fekve szaladgálok ebook, könyvet Hátamon fekve szaladgálok FB2, Download Hátamon fekve szaladgálok PDF , Download Hátamon fekve szaladgálok MOBI, Online Hátamon fekve szaladgálok könyvet, ingyenes letöltések Hátamon fekve szaladgálok IPhone, Online könyvet Hátamon fekve szaladgálok PDF, ingyenes Hátamon fekve szaladgálok DJVU, ingyenes letöltések Hátamon fekve szaladgálok TXT, letöltések Hátamon fekve szaladgálok RTF, Online Hátamon fekve szaladgálok FB2 , e-könyvet Hátamon fekve szaladgálok letöltések TXT, ingyenes Hátamon fekve szaladgálok letöltések könyvet, e-könyvet Hátamon fekve szaladgálok download MOBI, letöltések Hátamon fekve szaladgálok IPad, olvas Hátamon fekve szaladgálok MOBI, olvas Hátamon fekve szaladgálok DOC, ingyenes Hátamon fekve szaladgálok AWZ, Download e-könyvet Hátamon fekve szaladgálok iPad , ingyenes Hátamon fekve szaladgálok DJVU, Download Hátamon fekve szaladgálok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hátamon fekve szaladgálok DVD, olvas Hátamon fekve szaladgálok TXT, Book Hátamon fekve szaladgálok letöltések DJVU, Hátamon fekve szaladgálok letöltések könyvet ingyenes, Hátamon fekve szaladgálok letöltések könyvet pdf ingyenes, Hátamon fekve szaladgálok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hátamon fekve szaladgálok pdf ingyenes, Hátamon fekve szaladgálok letöltések könyvet epub ingyenes, Hátamon fekve szaladgálok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply