Hatalom a mobiltömegek kezében


Ez a kötet jó áttekintése azoknak az esettanulmányoknak és elméleti építőkockáknak, amelyek a tudomány eszközeivel is alátámasztották az internetet közösségi médiatérként elképzelő, a MOKK-ot (Média Oktató és Kutató Központ) életre hívó megérzéseinket.


Halácsy Péter villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, jelenleg a Szociológia és Kommunikáció Tanszékén működő Média Oktató és Kutató Központ médiamérnök kutatója, tanársegéde. Kutatási területe a nyelvészet és a számítástudomány határán lévő természetes nyelvfeldolgozás (azaz a natural language processing).


Vályi Gábor a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszékén működő Média Oktató és Kutató Központban média- és kultúrakutató tanársegéd, éjszakai klubokban dj, többek között az Élet és Irodalom zenekritikusaként újságíró, a Tilos Rádióban kurátor és a Barázdán is csomót című eklektikus zenei műsor egyik házigazdája.


Barry Wellman professzor, a társadalmiháló-elemzés nagymestere, S.D. Clark szociológia professzor, a University of Toronto Városi és Közösségi Tanulmányok Központ NetLabének vezetője.


 
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hatalom a mobiltömegek kezében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hatalom a mobiltömegek kezében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  284
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  572 gr
  ISBN:
  9789639664364
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2122813 / 1020984
  Series:


  TAGS:
  Online Hatalom a mobiltömegek kezében ebook, könyvet Hatalom a mobiltömegek kezében FB2, Download Hatalom a mobiltömegek kezében PDF , Download Hatalom a mobiltömegek kezében MOBI, Online Hatalom a mobiltömegek kezében könyvet, ingyenes letöltések Hatalom a mobiltömegek kezében IPhone, Online könyvet Hatalom a mobiltömegek kezében PDF, ingyenes Hatalom a mobiltömegek kezében DJVU, ingyenes letöltések Hatalom a mobiltömegek kezében TXT, letöltések Hatalom a mobiltömegek kezében RTF, Online Hatalom a mobiltömegek kezében FB2 , e-könyvet Hatalom a mobiltömegek kezében letöltések TXT, ingyenes Hatalom a mobiltömegek kezében letöltések könyvet, e-könyvet Hatalom a mobiltömegek kezében download MOBI, letöltések Hatalom a mobiltömegek kezében IPad, olvas Hatalom a mobiltömegek kezében MOBI, olvas Hatalom a mobiltömegek kezében DOC, ingyenes Hatalom a mobiltömegek kezében AWZ, Download e-könyvet Hatalom a mobiltömegek kezében iPad , ingyenes Hatalom a mobiltömegek kezében DJVU, Download Hatalom a mobiltömegek kezében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hatalom a mobiltömegek kezében DVD, olvas Hatalom a mobiltömegek kezében TXT, Book Hatalom a mobiltömegek kezében letöltések DJVU, Hatalom a mobiltömegek kezében letöltések könyvet ingyenes, Hatalom a mobiltömegek kezében letöltések könyvet pdf ingyenes, Hatalom a mobiltömegek kezében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hatalom a mobiltömegek kezében pdf ingyenes, Hatalom a mobiltömegek kezében letöltések könyvet epub ingyenes, Hatalom a mobiltömegek kezében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply