Hat keret

Edward De Bono - Hat keret

Az informűciók özöne, amelyben élünk, könnyűvé teszi a hozzájutást az ismeretekhez, hírekhez, adatokhoz interneten, telefonon vagy a média eszközein keresztül. De az információáradat egyetlen darabja sem elég önmagában: a tudás abból ered, ahogy az információt gondolatilag feldolgozzuk. Hogy nyerhető a legtöbb tudás, a legnagyobb érték az információkból? Ha tudatos figyelemirányítással választjuk ki és dolgozzuk fel a tevékenységünkhöz szükséges információanyagot. A figyelem olyan szellemi folyamat, ami bármely váratlan dolognak ki van szolgáltatva. Mit tehetünk azért, hogy képesek legyünk figyelmünket közvetlenül egy konkrét dologra irányítani? Az eszköz: a tudatosítás. Ahelyett, hogy hagynánk, hogy figyelmünket a szokatlan dolgok vonják magukra, felállítjuk a tudatos figyelemirányítás kereteit. Így magunk választjuk ki azt az aspektust, amire a figyelmünket terelni szeretnénk. A tudatos figyelemírányítás hat kerete a megfigyelés hat módja, vagy területe. Az információ hat jellegzetessége alapján Edward de Bono a rá jellemző egyszerű módszert alkotott, amivel hat aspektusból lehet megvizsgálni az információkat. A keretek olyan módszert adnak a kezünkbe, amivel a lehető legtöbb értékes anyagot kinyerhetjük az információkból. A hat keret a figyelem hat aspektusa. Ezek ugyanolyan fontos összetevői a gondolkodási folyamatnak, mint maga az információ.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hat keret ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hat keret ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  180
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789633040164
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213528 / 1069179
  Translator:


  TAGS:
  Online Hat keret ebook, könyvet Hat keret FB2, Download Hat keret PDF , Download Hat keret MOBI, Online Hat keret könyvet, ingyenes letöltések Hat keret IPhone, Online könyvet Hat keret PDF, ingyenes Hat keret DJVU, ingyenes letöltések Hat keret TXT, letöltések Hat keret RTF, Online Hat keret FB2 , e-könyvet Hat keret letöltések TXT, ingyenes Hat keret letöltések könyvet, e-könyvet Hat keret download MOBI, letöltések Hat keret IPad, olvas Hat keret MOBI, olvas Hat keret DOC, ingyenes Hat keret AWZ, Download e-könyvet Hat keret iPad , ingyenes Hat keret DJVU, Download Hat keret e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hat keret DVD, olvas Hat keret TXT, Book Hat keret letöltések DJVU, Hat keret letöltések könyvet ingyenes, Hat keret letöltések könyvet pdf ingyenes, Hat keret pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hat keret pdf ingyenes, Hat keret letöltések könyvet epub ingyenes, Hat keret ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply