Hat év

Harlan Coben - Hat év

Jake Fisher végignézi, ahogy élete szerelme, Natalie, hozzámegy egy másik férfihoz. A nő megígérteti vele, hogy soha többé nem fogja keresni. És bár Jake még mindig szereti őt, tartja a szavát, és nem hívogatja többet Natalie-t.

Hat évvel később azonban Jake-nek megakad a szeme egy gyászjelentésen: a férfi, akihez Natalie hozzáment, váratlanul meghalt. Jake nem tudja tovább türtőztetni magát, és elmegy a temetésre. Hat éve várja, hogy újra láthassa Natalie-t. A temetésen azonban sokkoló élményben van része, a gyászoló özvegy ugyanis nem Natalie. Amikor kérdezősködni kezd, kiderül, hogy az asszony, akit a sír mellett látott, majdnem húsz évig volt az elhunyt felesége.

Jake nyomozni kezd, hogy kiderítse az igazságot, de mindenhol falakba ütközik. Megpróbálja felkutatni Natalie-val közös ismerőseiket, de vagy nem találja őket, vagy letagadják, hogy valaha is találkoztak vele. Lassan kiderül, hogy évek óta senki nem látta Natalie-t. Jake egyre kétségbeesettebben keresi a nőt, aki összetörte a szívét, ám hamarosan rá kell jönnie, hogy ezzel a saját életét is veszélybe sodorja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hat év ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hat év ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9786155235993
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238739 / 1093232
  Translator:


  TAGS:
  Online Hat év ebook, könyvet Hat év FB2, Download Hat év PDF , Download Hat év MOBI, Online Hat év könyvet, ingyenes letöltések Hat év IPhone, Online könyvet Hat év PDF, ingyenes Hat év DJVU, ingyenes letöltések Hat év TXT, letöltések Hat év RTF, Online Hat év FB2 , e-könyvet Hat év letöltések TXT, ingyenes Hat év letöltések könyvet, e-könyvet Hat év download MOBI, letöltések Hat év IPad, olvas Hat év MOBI, olvas Hat év DOC, ingyenes Hat év AWZ, Download e-könyvet Hat év iPad , ingyenes Hat év DJVU, Download Hat év e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hat év DVD, olvas Hat év TXT, Book Hat év letöltések DJVU, Hat év letöltések könyvet ingyenes, Hat év letöltések könyvet pdf ingyenes, Hat év pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hat év pdf ingyenes, Hat év letöltések könyvet epub ingyenes, Hat év ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply