Haruko hercegnő

John Burnham Schwartz - Haruko hercegnő

A regény narrátora Haruko, a japán császárné. 1959-ben, huszonnégy évesen feleségül megy a koronaherceghez, és ezzel ő lesz a világ legtitokzatosabb, legrégibb és legzártabb monarchiájának az első nem arisztokrata származású tagja.

Az ifjú koronahercegnő csak az esküvő után döbben rá, hogy az előző századok szokásrendjének rabja lett, minden mozdulatát figyelik, és folyamatosan kioktatják. Haruko idővel összeroppan, ám saját gyermekkori emlékeiből táplálkozva újra talpra áll, és a későbbiekben már maga is aktívan befolyásolja a következő nemzedék életét.

Haruko császárnőként, komoly szerepet játszik abban, hogy egy másik fiatal nő – Keiko, a külügyminisztérium feltörekvő csillaga – igent mond fiának, az akkori koronahercegnek a házassági ajánlatára. A drámai következmény nem marad el.

A regény alapötletét Michiko japán császárnő élettörténete adta, aki Harukóhoz hasonlóan szintén szerelemből ment feleségül az akkori koronaherceghez, Hirohito császárhoz. Közemberként került a császári palotába, és fia születése után ő is olyan súlyos válságon ment át, hogy átmenetileg megnémult. John Burnham Schwartz érzékenyen megrajzolt, fiktív háttértörténetet és végkifejletet ad az újságokból ismert keretnek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Haruko hercegnő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Haruko hercegnő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  310
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789636353957
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217409 / 1073372
  Translator:


  TAGS:
  Online Haruko hercegnő ebook, könyvet Haruko hercegnő FB2, Download Haruko hercegnő PDF , Download Haruko hercegnő MOBI, Online Haruko hercegnő könyvet, ingyenes letöltések Haruko hercegnő IPhone, Online könyvet Haruko hercegnő PDF, ingyenes Haruko hercegnő DJVU, ingyenes letöltések Haruko hercegnő TXT, letöltések Haruko hercegnő RTF, Online Haruko hercegnő FB2 , e-könyvet Haruko hercegnő letöltések TXT, ingyenes Haruko hercegnő letöltések könyvet, e-könyvet Haruko hercegnő download MOBI, letöltések Haruko hercegnő IPad, olvas Haruko hercegnő MOBI, olvas Haruko hercegnő DOC, ingyenes Haruko hercegnő AWZ, Download e-könyvet Haruko hercegnő iPad , ingyenes Haruko hercegnő DJVU, Download Haruko hercegnő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Haruko hercegnő DVD, olvas Haruko hercegnő TXT, Book Haruko hercegnő letöltések DJVU, Haruko hercegnő letöltések könyvet ingyenes, Haruko hercegnő letöltések könyvet pdf ingyenes, Haruko hercegnő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Haruko hercegnő pdf ingyenes, Haruko hercegnő letöltések könyvet epub ingyenes, Haruko hercegnő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply