Harry Potter és a Titkok Kamrája

J. K. Rowling - Harry Potter és a Titkok Kamrája

A szemközti falon valami fénylett. Óvatosan közelebb mentek, s közben hunyorogva fürkészték a sötétséget. A lobogó fáklyák fényében egy felirat csillant meg. Valaki fél méter magas betűkkel ezt mázolta a két ablak között a falra: FELTÁRULT A TITKOK KAMRÁJA. AZ UTÓD ELLENSÉGEI RESZKESSENEK!

Harry Potter varázslónak született, és jelenleg második tanévére készül a Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző Szakiskolában. De már a szünidő sem telik eseménytelenül: egy nap különös szerzet , egy házimanó jelenik meg a Privet Drive-on, és közli Harryvel, hogy nagy veszély leselkedik rá, ha visszatér az iskolába. Harry a riválisa, Draco Malfoy mesterkedését sejti az üzenet mögött, és nem törődik a figyelmeztetéssel. Sőt, valójában el is feledkezik róla, ugyanis barátja, Ron egy repülő autón megszökteti a kibírhatatlan Dursley-éktől, s Harry a nyár további részét Weasley-éknél tölti. Ám a Roxfortba visszatérve hamarosan beigazolódik, hogy Dobby, a házimanó nem a levegőbe beszélt. Szörnyű dolgok vannak készülőben.

A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat második kötetében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Harry Potter és a Titkok Kamrája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Harry Potter és a Titkok Kamrája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1552 gr
  ISBN:
  9789633244555
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690621 / 1160910
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Harry Potter és a Titkok Kamrája ebook, könyvet Harry Potter és a Titkok Kamrája FB2, Download Harry Potter és a Titkok Kamrája PDF , Download Harry Potter és a Titkok Kamrája MOBI, Online Harry Potter és a Titkok Kamrája könyvet, ingyenes letöltések Harry Potter és a Titkok Kamrája IPhone, Online könyvet Harry Potter és a Titkok Kamrája PDF, ingyenes Harry Potter és a Titkok Kamrája DJVU, ingyenes letöltések Harry Potter és a Titkok Kamrája TXT, letöltések Harry Potter és a Titkok Kamrája RTF, Online Harry Potter és a Titkok Kamrája FB2 , e-könyvet Harry Potter és a Titkok Kamrája letöltések TXT, ingyenes Harry Potter és a Titkok Kamrája letöltések könyvet, e-könyvet Harry Potter és a Titkok Kamrája download MOBI, letöltések Harry Potter és a Titkok Kamrája IPad, olvas Harry Potter és a Titkok Kamrája MOBI, olvas Harry Potter és a Titkok Kamrája DOC, ingyenes Harry Potter és a Titkok Kamrája AWZ, Download e-könyvet Harry Potter és a Titkok Kamrája iPad , ingyenes Harry Potter és a Titkok Kamrája DJVU, Download Harry Potter és a Titkok Kamrája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Harry Potter és a Titkok Kamrája DVD, olvas Harry Potter és a Titkok Kamrája TXT, Book Harry Potter és a Titkok Kamrája letöltések DJVU, Harry Potter és a Titkok Kamrája letöltések könyvet ingyenes, Harry Potter és a Titkok Kamrája letöltések könyvet pdf ingyenes, Harry Potter és a Titkok Kamrája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Harry Potter és a Titkok Kamrája pdf ingyenes, Harry Potter és a Titkok Kamrája letöltések könyvet epub ingyenes, Harry Potter és a Titkok Kamrája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply