Három ember egy csónakban

Jerome Klapka Jerome - Három ember egy csónakban

A kötet első megjelenése, 1889 óta köztudott, hogy a Három ember egy csónakban a humoros angol irodalom örökbecsű darabja. A regény kétségkívül legalaposabb ismerője azt is kiemeli, hogy a "könyv legfőbb szépsége nem annyira irodalmi stílusában vagy a közreadott tudnivalók mennyiségében és hasznosságában rejlik, sokkal inkább keresetlen igazmondásában", továbbá, hogy a mű "elszánt és gyógyíthatatlan igazmondását egyetlen máig ismert munka sem múlja felül". Ez a tudós szakértő nem más, mint a szerző, Jerome K. Jerome, aki azt is kijelentette: "Kezdetben nem állt szándékomban humoros könyvet írni".
Csakhogy az írók szándékai nem mindig válnak valóra… Olvasóink Barabás András friss fordításában élvezhetik az angol humor klasszikusát.A Könyv Magyarul!


Letöltések Három ember egy csónakban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Három ember egy csónakban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789635397457
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221078 / 1077042
  Translator:


  TAGS:
  Online Három ember egy csónakban ebook, könyvet Három ember egy csónakban FB2, Download Három ember egy csónakban PDF , Download Három ember egy csónakban MOBI, Online Három ember egy csónakban könyvet, ingyenes letöltések Három ember egy csónakban IPhone, Online könyvet Három ember egy csónakban PDF, ingyenes Három ember egy csónakban DJVU, ingyenes letöltések Három ember egy csónakban TXT, letöltések Három ember egy csónakban RTF, Online Három ember egy csónakban FB2 , e-könyvet Három ember egy csónakban letöltések TXT, ingyenes Három ember egy csónakban letöltések könyvet, e-könyvet Három ember egy csónakban download MOBI, letöltések Három ember egy csónakban IPad, olvas Három ember egy csónakban MOBI, olvas Három ember egy csónakban DOC, ingyenes Három ember egy csónakban AWZ, Download e-könyvet Három ember egy csónakban iPad , ingyenes Három ember egy csónakban DJVU, Download Három ember egy csónakban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Három ember egy csónakban DVD, olvas Három ember egy csónakban TXT, Book Három ember egy csónakban letöltések DJVU, Három ember egy csónakban letöltések könyvet ingyenes, Három ember egy csónakban letöltések könyvet pdf ingyenes, Három ember egy csónakban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Három ember egy csónakban pdf ingyenes, Három ember egy csónakban letöltések könyvet epub ingyenes, Három ember egy csónakban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply