Harisnyás Pippi a Déltengeren

Astrid Lindgren - Harisnyás Pippi a Déltengeren

Harisnyás Pippi nem szokott hencegni vele, de mi most eláruljuk: ez a vagány, szeplős kislány valójában Kurrekurredutt-sziget királyának a lánya, tehát egy igazi, hamisítatlan hercegnő. És eljön az idő, amikor Pippi úgy dönt, hajóra száll, és elidőz kicsit az apja birodalmában. Legjobb barátai, Tomi és Annika is vele tartanak. A három gyerek hamar összebarátkozik a szigetlakó csemetékkel, Pippi megleckéztet pár éhenkórász cápát és pénzéhes gonosztevőt. A sok fürdés és játék közepette gyorsan múlik az idő, közeledik az év vége, egyre jobban gyötri hőseinket a honvágy. Ha együtt akarnak karácsonyozni a szüleikkel, nem halogathatják tovább az indulást.
Astrid Lindgren leghíresebb és legszemtelenebb hősnőjének története hetven éve jelent meg először, és azóta is töretlen a népszerűsége: minden gyerek szeretne olyan kalandosan, vidáman és szabadon élni, mint Pippi, az örök lázadó.A Könyv Magyarul!


Letöltések Harisnyás Pippi a Déltengeren ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Harisnyás Pippi a Déltengeren ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  108
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789631198539
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2613895 / 1146448
  Series:


  TAGS:
  Online Harisnyás Pippi a Déltengeren ebook, könyvet Harisnyás Pippi a Déltengeren FB2, Download Harisnyás Pippi a Déltengeren PDF , Download Harisnyás Pippi a Déltengeren MOBI, Online Harisnyás Pippi a Déltengeren könyvet, ingyenes letöltések Harisnyás Pippi a Déltengeren IPhone, Online könyvet Harisnyás Pippi a Déltengeren PDF, ingyenes Harisnyás Pippi a Déltengeren DJVU, ingyenes letöltések Harisnyás Pippi a Déltengeren TXT, letöltések Harisnyás Pippi a Déltengeren RTF, Online Harisnyás Pippi a Déltengeren FB2 , e-könyvet Harisnyás Pippi a Déltengeren letöltések TXT, ingyenes Harisnyás Pippi a Déltengeren letöltések könyvet, e-könyvet Harisnyás Pippi a Déltengeren download MOBI, letöltések Harisnyás Pippi a Déltengeren IPad, olvas Harisnyás Pippi a Déltengeren MOBI, olvas Harisnyás Pippi a Déltengeren DOC, ingyenes Harisnyás Pippi a Déltengeren AWZ, Download e-könyvet Harisnyás Pippi a Déltengeren iPad , ingyenes Harisnyás Pippi a Déltengeren DJVU, Download Harisnyás Pippi a Déltengeren e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Harisnyás Pippi a Déltengeren DVD, olvas Harisnyás Pippi a Déltengeren TXT, Book Harisnyás Pippi a Déltengeren letöltések DJVU, Harisnyás Pippi a Déltengeren letöltések könyvet ingyenes, Harisnyás Pippi a Déltengeren letöltések könyvet pdf ingyenes, Harisnyás Pippi a Déltengeren pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Harisnyás Pippi a Déltengeren pdf ingyenes, Harisnyás Pippi a Déltengeren letöltések könyvet epub ingyenes, Harisnyás Pippi a Déltengeren ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply