Hárem és szerelem


1519. Rokszolána egy kis lengyel település szülötte, apjától, a helyi paptól szigorú nevelésben részesül. Egy nap a portyázó tatárok kegyetlenül lemészárolják a szeretteit őt pedig magukkal hurcolják az ismeretlenbe. A vörös hajú, hófehér bőrű, feltűnően szép szűzlányt Isztambulba viszik, egyenesen a szultán szerájába, hogy kitanulja mindazt, amit egy háremhölgynek tudnia kell.
Az Oszmán Birodalom teljes harci készültségben áll, a fiatal és karizmatikus Szulejmán új haditervet eszel ki a magyarok ellen, miközben az egzotikus szépség saját szabadulása reményében elcsavarja az uralkodó fejét. Amire sem a szultán, sem pedig a rabnő nem számít, az a kettőjük között fellobbanó olthatatlan szerelem, ami felperzseli mindazt, ami az útjában áll, és áthág minden törvényt. Udvari intrika, csalás és bosszú, szenvedély és politika Nasira Güzelik első regénye filmvászonra kívánkozik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hárem és szerelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hárem és szerelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789633106389
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2625163 / 1148525
  Translator:


  TAGS:
  Online Hárem és szerelem ebook, könyvet Hárem és szerelem FB2, Download Hárem és szerelem PDF , Download Hárem és szerelem MOBI, Online Hárem és szerelem könyvet, ingyenes letöltések Hárem és szerelem IPhone, Online könyvet Hárem és szerelem PDF, ingyenes Hárem és szerelem DJVU, ingyenes letöltések Hárem és szerelem TXT, letöltések Hárem és szerelem RTF, Online Hárem és szerelem FB2 , e-könyvet Hárem és szerelem letöltések TXT, ingyenes Hárem és szerelem letöltések könyvet, e-könyvet Hárem és szerelem download MOBI, letöltések Hárem és szerelem IPad, olvas Hárem és szerelem MOBI, olvas Hárem és szerelem DOC, ingyenes Hárem és szerelem AWZ, Download e-könyvet Hárem és szerelem iPad , ingyenes Hárem és szerelem DJVU, Download Hárem és szerelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hárem és szerelem DVD, olvas Hárem és szerelem TXT, Book Hárem és szerelem letöltések DJVU, Hárem és szerelem letöltések könyvet ingyenes, Hárem és szerelem letöltések könyvet pdf ingyenes, Hárem és szerelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hárem és szerelem pdf ingyenes, Hárem és szerelem letöltések könyvet epub ingyenes, Hárem és szerelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply