Harckocsik

James D. Brown - Michael Green - Christophe Vallier - Harckocsik

Az egyes típusokat megkulönböztető sajátosságoktól a kulönféle páncéloshadviselési koncepciókig minden információ megtalálható a harckocsikról e fantasztikus kötetben. És mindezeken túl az is, hogy milyen erőfeszítéseket tettek a harcjárműtervezők, hogy megalkossák a mozgékonyság, a páncélvédelem és a tűzerő legjobb elegyét megtestesítő páncélosokat.
A világ harckocsijainak sok évtizedes fejlődéstörténete nem követ szigorú időrendi sorrendet, hanem olyan, mint egy bonyolult szövedék, amelyben a legelsőktől a legújabbakig minden típus konstrukcióját erősen befolyásolja elődei eseménydús története.
E könyv az I. világháborútól napjainkig valamennyi jelentős harckocsigyártó állam fontosabb
harcjárműtípusait mutatja be fekete-fehér és színes képekkel.

A könyvben szerepelnek harckocsik a világ minden tájáról, így például:
– Az amerikai M4 Sherman és M48 Patton
– Az amerikai M1 Abrams
– A német Panther
– A német Tiger E
– A szovjet T-34 és T-55
– A szovjet T-72
– A brit Centurion
– A francia AMX-13
– Az izraeli Merkava III
A Könyv Magyarul!


Letöltések Harckocsik ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Harckocsik ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  192
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  586 gr
  ISBN:
  9789634061342
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2659018 / 1153906
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Harckocsik ebook, könyvet Harckocsik FB2, Download Harckocsik PDF , Download Harckocsik MOBI, Online Harckocsik könyvet, ingyenes letöltések Harckocsik IPhone, Online könyvet Harckocsik PDF, ingyenes Harckocsik DJVU, ingyenes letöltések Harckocsik TXT, letöltések Harckocsik RTF, Online Harckocsik FB2 , e-könyvet Harckocsik letöltések TXT, ingyenes Harckocsik letöltések könyvet, e-könyvet Harckocsik download MOBI, letöltések Harckocsik IPad, olvas Harckocsik MOBI, olvas Harckocsik DOC, ingyenes Harckocsik AWZ, Download e-könyvet Harckocsik iPad , ingyenes Harckocsik DJVU, Download Harckocsik e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Harckocsik DVD, olvas Harckocsik TXT, Book Harckocsik letöltések DJVU, Harckocsik letöltések könyvet ingyenes, Harckocsik letöltések könyvet pdf ingyenes, Harckocsik pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Harckocsik pdf ingyenes, Harckocsik letöltések könyvet epub ingyenes, Harckocsik ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply