Harc Dél-Afrika lelkéért

Alec Russell - Harc Dél-Afrika lelkéért

A zsarnokság alól felszabaduló országok szinte azonos utat járnak be: a kezdeti euforikus hangulatot és utópikus ígéreteket követi a kiábrándulás, mert hamar kiderül, sokkal nehezebb a múlttól megszabadulni és a kormányzás is keményebb dió, mint azt valaha is gondolták volna.
Az 1990-es évek elején Nelson Mandela az Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC) élén történelmi jelentőségű győzelmet aratott az apartheid-rendszer keserű igazságtalansága felett és hozzáfoghatott a megbékélés rendkívüli feladatához.
A Dél-afrikai Köztársaságban a gazdasági élet kétségtelenül fellendült, de a kiáltó egyenlőtlenségek és a faji feszültségek azóta sem enyhülnek. Miközben a kialakuló fekete középosztályból sokan mesés vagyonra és hatalomra tesznek szert, a fehérek egyre kevésbé találják helyüket az új rendben. a feketenegyedekben és a nagyvárosokban pedig továbbra is tombol az erőszak, terjed az AIDS és pusztít a szegénység. A kontinens legnagyobb reménysége különösen nehéz válaszút elé került, amikor 2007-ben a korrupciós botrányba keveredett, karizmatikus és populista politikust, Jacob Zumát választották Mandela második utódjaként az ANC élére. Ez az ellentmondásos döntés nem véletlenül keltett hatalmas felzúdulást Afrika legnagyobb hírű felszabadítási mozgalmán belül.

Alec Russell díjnyertes újságíró a legfontosabb szereplőkkel Mbekivel, Zumával, Tutu püspökkel és persze Mandelával kialakított személyes kapcsolataira építve keresi a választ arra, mi történik, és van-e kiút, ha egy forradalmi párt a hatalomban eltöltött évek alatt megkövesedik, és szem elől téveszti eszméit.

A szerző Dél-Afrika kapcsán olyan politikai, gazdasági és erkölcsi kérdéseket is feszeget, amelyek tanulsággal szolgálhatnak minden átmeneti, a zsarnokság alól felszabaduló ország számára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Harc Dél-Afrika lelkéért ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Harc Dél-Afrika lelkéért ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Újszerű
  Méret:
  14.6 x 21.2 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  426
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  ISBN:
  9789633040171
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:


  TAGS:
  Online Harc Dél-Afrika lelkéért ebook, könyvet Harc Dél-Afrika lelkéért FB2, Download Harc Dél-Afrika lelkéért PDF , Download Harc Dél-Afrika lelkéért MOBI, Online Harc Dél-Afrika lelkéért könyvet, ingyenes letöltések Harc Dél-Afrika lelkéért IPhone, Online könyvet Harc Dél-Afrika lelkéért PDF, ingyenes Harc Dél-Afrika lelkéért DJVU, ingyenes letöltések Harc Dél-Afrika lelkéért TXT, letöltések Harc Dél-Afrika lelkéért RTF, Online Harc Dél-Afrika lelkéért FB2 , e-könyvet Harc Dél-Afrika lelkéért letöltések TXT, ingyenes Harc Dél-Afrika lelkéért letöltések könyvet, e-könyvet Harc Dél-Afrika lelkéért download MOBI, letöltések Harc Dél-Afrika lelkéért IPad, olvas Harc Dél-Afrika lelkéért MOBI, olvas Harc Dél-Afrika lelkéért DOC, ingyenes Harc Dél-Afrika lelkéért AWZ, Download e-könyvet Harc Dél-Afrika lelkéért iPad , ingyenes Harc Dél-Afrika lelkéért DJVU, Download Harc Dél-Afrika lelkéért e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Harc Dél-Afrika lelkéért DVD, olvas Harc Dél-Afrika lelkéért TXT, Book Harc Dél-Afrika lelkéért letöltések DJVU, Harc Dél-Afrika lelkéért letöltések könyvet ingyenes, Harc Dél-Afrika lelkéért letöltések könyvet pdf ingyenes, Harc Dél-Afrika lelkéért pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Harc Dél-Afrika lelkéért pdf ingyenes, Harc Dél-Afrika lelkéért letöltések könyvet epub ingyenes, Harc Dél-Afrika lelkéért ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply