Harag-várak


Van egy város, Quinnipak. Benne él a legszebb ajkú asszony, a titkát mélyen őrző Jun. A leghálásabb férj, Rail úr. Olyan hálás, hogy a feleségét megajándékozza Elisabethtel. Egy mozdonnyal. Itt él a legtalálékonyabb muzsikus, Pekisch úr, a humanofon feltalálója. Apja zakójában ott cseperedik Pehnt, míg egyszer csak hirtelen bele nem nő a zakóba. És idelátogat Hector Horeau, a kristálypalota megálmodója. Európának egy boldog századában vagyunk, az illúziókéban, amikor az emberek megmámorosodnak találmányaiktól, még nem tudják, hogy ezek milyen veszélyt hordoznak. Vannak szelíd tündérmesék, ilyen volt a Selyem, a Harag-várak viszont rakoncátlan, buja tündérmese.
Alessandro Baricco 1958-ban született Torinóban. Filozófiai és konzervatóriumi tanulmányai után jeles napilapokban közölt kritikákat, a televízióban is kipróbálta magát, majd kreatív íróiskolát alapított. Sokszínű személyisége műveiben is tükröződik; egyedi hangú, stílusjátékokban gazdag írásait több mint két tucat nyelvre fordították le, film- és színpadi adaptációk születtek belőlük. Baricco a kortárs olasz irodalom legizgalmasabb alkotója; számos elismerés mellett a Viareggio- és a Medicis-díjat is magáénak tudhatja.
Volt egy férfi, aki ide-oda utazgatott, s mielőtt hazatért, bársonydobozkában érkezett egy ékszer. A nő, aki várta a férfit, kinyitotta a dobozt, megpillantotta az ékszert, és tudta, hogy nemsokára hazajön a férfi. Az emberek azt rebesgették, hogy ajándék van abban a dobozban, minden szökésért valami értékes ajándék.A Könyv Magyarul!


Letöltések Harag-várak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Harag-várak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  266
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  438 gr
  ISBN:
  9789632277899
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679228 / 1155680
  Translator:


  TAGS:
  Online Harag-várak ebook, könyvet Harag-várak FB2, Download Harag-várak PDF , Download Harag-várak MOBI, Online Harag-várak könyvet, ingyenes letöltések Harag-várak IPhone, Online könyvet Harag-várak PDF, ingyenes Harag-várak DJVU, ingyenes letöltések Harag-várak TXT, letöltések Harag-várak RTF, Online Harag-várak FB2 , e-könyvet Harag-várak letöltések TXT, ingyenes Harag-várak letöltések könyvet, e-könyvet Harag-várak download MOBI, letöltések Harag-várak IPad, olvas Harag-várak MOBI, olvas Harag-várak DOC, ingyenes Harag-várak AWZ, Download e-könyvet Harag-várak iPad , ingyenes Harag-várak DJVU, Download Harag-várak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Harag-várak DVD, olvas Harag-várak TXT, Book Harag-várak letöltések DJVU, Harag-várak letöltések könyvet ingyenes, Harag-várak letöltések könyvet pdf ingyenes, Harag-várak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Harag-várak pdf ingyenes, Harag-várak letöltések könyvet epub ingyenes, Harag-várak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply