Hang a szélben


A római csapatok Titus vezetésével szinte a földdel teszik egyenlővé Dávid és Salamon egykor virágzó székhelyét, Jeruzsálemet. A szörnyű pusztítást követően a zsidó származású Hadassa Rómába kerül, hogy Julia Valerianus rabszolgájaként élje mindennapjait. Szeretetével és gyönyörű meséivel azonban nemcsak úrnője szívét nyeri meg, hanem annak bátyját, Marcust is teljesen elkápráztatja. A lány viszont különös titkot rejteget, amely akár az életébe is kerülhet: a birodalom alapjait fenyegető új vallás, a kereszténység híve

Francine Rivers történelmi regénysorozatának első kötetében ezúttal az I. század viharos és kegyetlen időszakába kalauzolja olvasóit. A nagy lélegzetvételű műben az ifjú arisztokrata iránt érzett szerelme és az Istenbe vetett hite között őrlődő rabszolgalány történetén keresztül követhetjük végig Róma hanyatlását.




A Könyv Magyarul!


Letöltések Hang a szélben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Hang a szélben ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789632883007
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2646026 / 1151377
  Series:


  TAGS:
  Online Hang a szélben ebook, könyvet Hang a szélben FB2, Download Hang a szélben PDF , Download Hang a szélben MOBI, Online Hang a szélben könyvet, ingyenes letöltések Hang a szélben IPhone, Online könyvet Hang a szélben PDF, ingyenes Hang a szélben DJVU, ingyenes letöltések Hang a szélben TXT, letöltések Hang a szélben RTF, Online Hang a szélben FB2 , e-könyvet Hang a szélben letöltések TXT, ingyenes Hang a szélben letöltések könyvet, e-könyvet Hang a szélben download MOBI, letöltések Hang a szélben IPad, olvas Hang a szélben MOBI, olvas Hang a szélben DOC, ingyenes Hang a szélben AWZ, Download e-könyvet Hang a szélben iPad , ingyenes Hang a szélben DJVU, Download Hang a szélben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hang a szélben DVD, olvas Hang a szélben TXT, Book Hang a szélben letöltések DJVU, Hang a szélben letöltések könyvet ingyenes, Hang a szélben letöltések könyvet pdf ingyenes, Hang a szélben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hang a szélben pdf ingyenes, Hang a szélben letöltések könyvet epub ingyenes, Hang a szélben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply