Hajónapló


„1946-47-ben Gödöllőn belekezdtem egy természettudományos kriminek szánt hangjátékba, A Valencia-rejtély címmel. A Rádió, vagyis Cserés Miklós elkérte tőlem olvasásra a még teljesen megíratlan első vázlatomat. Ijedelmemre elfogadta úgy, ahogy volt. Kigépeltette, szereposztással, súgópéldánnyal, mi-mindennel. Nekem 47 elején el kellet utaznom. Jó, majd kijavíthatom, ha visszajöttem. Csakhogy ezt nem kijavítani kellett, hanem átírni, sőt: megírni. Mire visszajöttem Rómából, már megkezdődtek, 47 októberében, az ťötvenes évekŤ. A természettudományos krimimet elnyelte (velem együtt) a történelem krimije. A tudományos szocialista krimi. Szőröstőlbőröstől. Megszűnt minden gondom, és soha nem is lesz, a Valencia-rejtéllyel.
A Rádiónál minden kéziratomat eltüzeltek. Legfeljebb mint egy soha le nem leplezett bűncselekményem enyhe lelkifurdalását, hordoztam magamban a Valencia-rejtély bűntudatát. 20-30-40 évig, semmi gond. Akkor egyszerre, egy harcos ifjú rádiótörténész, az archívumokból, a föld alól napfényre hozza egy csomó ősrégi írásomat: Baj van. Megijedtem – még Cserés hagyatékából is előkerülhet -, ezt előadják, öregapám, ahogy van, és foroghatsz majd a sírodban, ha sürgősen át nem írod, hogy az édes szülőanyja se ismerjen rá."A Könyv Magyarul!


Letöltések Hajónapló ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hajónapló ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  220
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789631424683
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2057782 / 1001138  TAGS:
  Online Hajónapló ebook, könyvet Hajónapló FB2, Download Hajónapló PDF , Download Hajónapló MOBI, Online Hajónapló könyvet, ingyenes letöltések Hajónapló IPhone, Online könyvet Hajónapló PDF, ingyenes Hajónapló DJVU, ingyenes letöltések Hajónapló TXT, letöltések Hajónapló RTF, Online Hajónapló FB2 , e-könyvet Hajónapló letöltések TXT, ingyenes Hajónapló letöltések könyvet, e-könyvet Hajónapló download MOBI, letöltések Hajónapló IPad, olvas Hajónapló MOBI, olvas Hajónapló DOC, ingyenes Hajónapló AWZ, Download e-könyvet Hajónapló iPad , ingyenes Hajónapló DJVU, Download Hajónapló e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hajónapló DVD, olvas Hajónapló TXT, Book Hajónapló letöltések DJVU, Hajónapló letöltések könyvet ingyenes, Hajónapló letöltések könyvet pdf ingyenes, Hajónapló pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hajónapló pdf ingyenes, Hajónapló letöltések könyvet epub ingyenes, Hajónapló ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply