Hajnali hadsereg

Rick Atkinson - Hajnali hadsereg

Európa felszabadítása és a Harmadik Birodalom elpusztítása a bátorság és a sorscsapások, a tévedések és a tartós sikerek eposzba illő története. A LIBERATION-trilógiának ebben az első kötetében Rick Atkinson azt mutatja be, hogy miért felfoghatatlan a mai olvasó számára a szövetségesek végső győzelme az Észak-Afrikában 1942-1943 során kibontakozó nagyszabású dráma megértése nélkül. A Hajnali hadsereg az 1942 novemberében lezajlott merész partraszállási hadművelettől kezdve végigköveti az amerikai és a brit hadsereg útját, miközben Marokkóban és Algériában előbb a franciákkal csatáznak, majd Tunéziában a németekkel és az olaszokkal veszik fel a küzdelmet. A tapasztalatlan és gyakran csapnivalóan irányított hadsereg ütközetről ütközetre lassacskán nagyszerű haderővé válik. A történet középpontjában a rendkívüli képességű, de nem hibátlan parancsnokok állnak, akik idővel a harcmező meghatározó szereplőivé válnak: Eisenhower, Patton, Bradley, Montgomery – és Rommel. Atkinson kutatásokkal briliáns módon alátámasztott, eddig ismeretlen anyagokban és meglepő meglátásokban gazdag, lendületes prózája a civilizáció jövőjéért folytatott monumentális küzdelem mélyen emberi történetét meséli el.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hajnali hadsereg ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hajnali hadsereg ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  788
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  974 gr
  ISBN:
  9789636894900
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2224208 / 1080111
  Translator:


  TAGS:
  Online Hajnali hadsereg ebook, könyvet Hajnali hadsereg FB2, Download Hajnali hadsereg PDF , Download Hajnali hadsereg MOBI, Online Hajnali hadsereg könyvet, ingyenes letöltések Hajnali hadsereg IPhone, Online könyvet Hajnali hadsereg PDF, ingyenes Hajnali hadsereg DJVU, ingyenes letöltések Hajnali hadsereg TXT, letöltések Hajnali hadsereg RTF, Online Hajnali hadsereg FB2 , e-könyvet Hajnali hadsereg letöltések TXT, ingyenes Hajnali hadsereg letöltések könyvet, e-könyvet Hajnali hadsereg download MOBI, letöltések Hajnali hadsereg IPad, olvas Hajnali hadsereg MOBI, olvas Hajnali hadsereg DOC, ingyenes Hajnali hadsereg AWZ, Download e-könyvet Hajnali hadsereg iPad , ingyenes Hajnali hadsereg DJVU, Download Hajnali hadsereg e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hajnali hadsereg DVD, olvas Hajnali hadsereg TXT, Book Hajnali hadsereg letöltések DJVU, Hajnali hadsereg letöltések könyvet ingyenes, Hajnali hadsereg letöltések könyvet pdf ingyenes, Hajnali hadsereg pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hajnali hadsereg pdf ingyenes, Hajnali hadsereg letöltések könyvet epub ingyenes, Hajnali hadsereg ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply