Hagyományos kínai orvoslás


Az ókori kínai civilizációban a csillagászat, a matematika, a földművelés és az orvoslás volt a négy élenjáró tudomány. Talán nem is megfelelő kifejezés rájuk a tudomány, mindenesetre az ókori Kínában kifejlődött négy teljes tudás- és ismeretrendszert képviseltek. Közülük az orvoslás az egyedüli, amelynek sohasem lépett a helyébe a nyugati tudomány, s amely ma is fontos szerepet játszik a kínai nép egészségének megőrzésében.

Felmerül azonban néhány kérdés. Hogyhogy még mindig létezik a hagyományos kínai orvoslás, egy olyan klasszikus gyógyító rendszer, amelynek semmilyen kapcsolata nincs a modern tudományokkal, dacára annak a ténynek, hogy a modern orvostudomány alapvető célkitűzése ugyancsak az egészségvédelem?
Vajon tudománynak tekinthető-e a hagyományos kínai orvoslás, vagy csupán a tapasztalatok összegzésének? Vajon van-e lehetősége és tere a továbbfejlődésre saját keretein belül? Van-e lehetősége annak, hogy a modern orvostudomány lépjen a helyébe? Ezeket a kérdéseket gyakran felteszik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Hagyományos kínai orvoslás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hagyományos kínai orvoslás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  134
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789630957663
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2089881 / 1010732
  Translator:


  TAGS:
  Online Hagyományos kínai orvoslás ebook, könyvet Hagyományos kínai orvoslás FB2, Download Hagyományos kínai orvoslás PDF , Download Hagyományos kínai orvoslás MOBI, Online Hagyományos kínai orvoslás könyvet, ingyenes letöltések Hagyományos kínai orvoslás IPhone, Online könyvet Hagyományos kínai orvoslás PDF, ingyenes Hagyományos kínai orvoslás DJVU, ingyenes letöltések Hagyományos kínai orvoslás TXT, letöltések Hagyományos kínai orvoslás RTF, Online Hagyományos kínai orvoslás FB2 , e-könyvet Hagyományos kínai orvoslás letöltések TXT, ingyenes Hagyományos kínai orvoslás letöltések könyvet, e-könyvet Hagyományos kínai orvoslás download MOBI, letöltések Hagyományos kínai orvoslás IPad, olvas Hagyományos kínai orvoslás MOBI, olvas Hagyományos kínai orvoslás DOC, ingyenes Hagyományos kínai orvoslás AWZ, Download e-könyvet Hagyományos kínai orvoslás iPad , ingyenes Hagyományos kínai orvoslás DJVU, Download Hagyományos kínai orvoslás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hagyományos kínai orvoslás DVD, olvas Hagyományos kínai orvoslás TXT, Book Hagyományos kínai orvoslás letöltések DJVU, Hagyományos kínai orvoslás letöltések könyvet ingyenes, Hagyományos kínai orvoslás letöltések könyvet pdf ingyenes, Hagyományos kínai orvoslás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hagyományos kínai orvoslás pdf ingyenes, Hagyományos kínai orvoslás letöltések könyvet epub ingyenes, Hagyományos kínai orvoslás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply