Hagyjátok repülni az íbiszeket!

Dézsi Desirée - Hagyjátok repülni az íbiszeket!

A jó kislányok otthon ülnek, ábrándoznak, és a képzelt csókokról naplót vezetnek. Majd értük nyúl az ÉLET. Dézsi Desirée a valóság libikókáján megtapasztalta a boldogságot, a csalódást és nőiségének ezer arcát. 2015-ben megjelent erotikus novelláskötetében meghökkentő és mulatságos fordulatokkal gondolkodtatta el az olvasót.
A Hagyjátok repülni az íbiszeket! című regényében három fiatal párt üldöz a szerelem három földrészen keresztül, és bebizonyosodik, hogy ha a nagy érzés szembeszáll a sorssal, bármikor képes ledönteni a mesterségesen emelt vallási és faji akadályokat.
A történetben az indiai szépségkirálynőt depresszióval kezelik. A két FBI ügynök jól képzett és nyakkendős, határozott elképzeléssel a gyanúsítottat illetően. Aleppóban egy horoszkóp értelmetlen útmutatásokat ad, és egy magyarországi zárda falai között izgalmasan telnek a napok. A gyanúsítottról kiderül, hogy többet mond, mint kellene, egy apácáról, hogy unokákat szeretne, és a szépségkirálynőről, hogy nyomózónak született.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hagyjátok repülni az íbiszeket! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hagyjátok repülni az íbiszeket! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9786155332906
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2681942 / 1157344  TAGS:
  Online Hagyjátok repülni az íbiszeket! ebook, könyvet Hagyjátok repülni az íbiszeket! FB2, Download Hagyjátok repülni az íbiszeket! PDF , Download Hagyjátok repülni az íbiszeket! MOBI, Online Hagyjátok repülni az íbiszeket! könyvet, ingyenes letöltések Hagyjátok repülni az íbiszeket! IPhone, Online könyvet Hagyjátok repülni az íbiszeket! PDF, ingyenes Hagyjátok repülni az íbiszeket! DJVU, ingyenes letöltések Hagyjátok repülni az íbiszeket! TXT, letöltések Hagyjátok repülni az íbiszeket! RTF, Online Hagyjátok repülni az íbiszeket! FB2 , e-könyvet Hagyjátok repülni az íbiszeket! letöltések TXT, ingyenes Hagyjátok repülni az íbiszeket! letöltések könyvet, e-könyvet Hagyjátok repülni az íbiszeket! download MOBI, letöltések Hagyjátok repülni az íbiszeket! IPad, olvas Hagyjátok repülni az íbiszeket! MOBI, olvas Hagyjátok repülni az íbiszeket! DOC, ingyenes Hagyjátok repülni az íbiszeket! AWZ, Download e-könyvet Hagyjátok repülni az íbiszeket! iPad , ingyenes Hagyjátok repülni az íbiszeket! DJVU, Download Hagyjátok repülni az íbiszeket! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hagyjátok repülni az íbiszeket! DVD, olvas Hagyjátok repülni az íbiszeket! TXT, Book Hagyjátok repülni az íbiszeket! letöltések DJVU, Hagyjátok repülni az íbiszeket! letöltések könyvet ingyenes, Hagyjátok repülni az íbiszeket! letöltések könyvet pdf ingyenes, Hagyjátok repülni az íbiszeket! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hagyjátok repülni az íbiszeket! pdf ingyenes, Hagyjátok repülni az íbiszeket! letöltések könyvet epub ingyenes, Hagyjátok repülni az íbiszeket! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply