Hadó a gyógyító erő


A hadó szó jelentése “hullámmozgás”, illetve “rezgés”. A japán nyelvben már évszázadok óta létezik ez a kifejezés, és az elmúlt néhány évtizedben egyre gyakrabban bukkan fel filozófiai, kvantumfizikai és egyéb tudományos szövegekben is. Az egyik legismertebb a japán kutató, dr. Masaru Emoto a hadónak a fagyott vízkristályokra gyakorolt hatását tanulmányozza. (Lásd bővebben: A víz rejtett bölcsessége, Édesvíz Kiadó, 2005.)
A hadó szó a közelmúltban a spiritualitás világában is elterjedt: ezzel a kifejezéssel jelöljük az életenergia gyógyító és anyagokat átalakító képességét.
Ha tanulmányozni kezdjük a hadót, végtelen lehetőségek tárulnak fel előttünk. Már a “kezdők” is érzékelik az embertársaikból, az egyes tárgyakból és a környezetükből hadó formájában áradó üzeneteket, a magasabb szintet elért tanítványok pedig képesek megváltoztatni a fizikai tárgyak szerkezetét – például visszaadhatják ékszereik eredeti fényét, vagy megváltoztathatják az ételek és italok ízét.
Ez a könyv bevezet a hadó gyógyító erejének birodalmába. Először magával a hadó fogalmával ismerkedünk meg, aztán elmesélek néhány érdekes, saját és ügyfeleim életéből származó esetet, és elmondom, hogyan fejleszthetjük saját hadóerőnket, a könyv végén pedig a folyamatos gyakorláshoz szükséges leckék és javaslatok találhatók. (A szerző)A Könyv Magyarul!


Letöltések Hadó a gyógyító erő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hadó a gyógyító erő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  154
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789635288939
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2089814 / 1010692
  Translator:


  TAGS:
  Online Hadó a gyógyító erő ebook, könyvet Hadó a gyógyító erő FB2, Download Hadó a gyógyító erő PDF , Download Hadó a gyógyító erő MOBI, Online Hadó a gyógyító erő könyvet, ingyenes letöltések Hadó a gyógyító erő IPhone, Online könyvet Hadó a gyógyító erő PDF, ingyenes Hadó a gyógyító erő DJVU, ingyenes letöltések Hadó a gyógyító erő TXT, letöltések Hadó a gyógyító erő RTF, Online Hadó a gyógyító erő FB2 , e-könyvet Hadó a gyógyító erő letöltések TXT, ingyenes Hadó a gyógyító erő letöltések könyvet, e-könyvet Hadó a gyógyító erő download MOBI, letöltések Hadó a gyógyító erő IPad, olvas Hadó a gyógyító erő MOBI, olvas Hadó a gyógyító erő DOC, ingyenes Hadó a gyógyító erő AWZ, Download e-könyvet Hadó a gyógyító erő iPad , ingyenes Hadó a gyógyító erő DJVU, Download Hadó a gyógyító erő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hadó a gyógyító erő DVD, olvas Hadó a gyógyító erő TXT, Book Hadó a gyógyító erő letöltések DJVU, Hadó a gyógyító erő letöltések könyvet ingyenes, Hadó a gyógyító erő letöltések könyvet pdf ingyenes, Hadó a gyógyító erő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hadó a gyógyító erő pdf ingyenes, Hadó a gyógyító erő letöltések könyvet epub ingyenes, Hadó a gyógyító erő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply