Háború és háború

Krasznahorkai László - Háború és háború

A Háború és háború főhőse egy vidéki levéltáros, Dr. Korin György, aki munkahelyén váratlanul egy különös kéziratra bukkan. Nem tudni, ki írta a szöveget, a keletkezés idejéről is csak találgatni lehet, de a tartalma fokról fokra, egyre jobban rabul ejti Korint. Négy férfiról van benne szó, akik a világtörténelem különböző fordulópontjain bukkannak föl, hol Krétán, hol Velencében, hol Kölnben, és mindig menekülniük kell a háború, a rombolás elől. A levéltárost olyannyira a hatalmába keríti az ismeretlen szerző elbeszélése, hogy úgy érzi, neki is menekülnie kell: mentenie és a világgal megismertetnie a titokzatos szöveget. Elhagyja otthonát, pénzzé teszi mindenét, és repülőjegyet vesz New Yorkba, a világ közepébe. Azt reméli, ott megtalálja a megoldást a kézirat rejtélyére, az értelmére és a saját életére is.
A Háború és háború először 15 éve jelent meg. Azóta az ezredvégből századelő lett, a világ közepén New Yorkban pedig már nem azok a tornyok állnak, hanem a Ground Zero; a regény bábeli összefüggései, jelenprofetikus mondatai pedig folyamatos jövőidőnkben még aktuálisabbak.
A mostani kiadás tartalmazza Krasznahorkai László Megjött Ézsaiás című levelét, mely eredetileg bejelentette ezt a regényt. Az idő átzökkent: az író akkori előzetes üzenete így lesz ennek a csodálatos regénynek a nyitánya.

Megjelent Krasznahorkai László hatvanadik születésnapjára.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Háború és háború ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Háború és háború ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  228
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789631431650
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2058717 / 1001555  TAGS:
  Online Háború és háború ebook, könyvet Háború és háború FB2, Download Háború és háború PDF , Download Háború és háború MOBI, Online Háború és háború könyvet, ingyenes letöltések Háború és háború IPhone, Online könyvet Háború és háború PDF, ingyenes Háború és háború DJVU, ingyenes letöltések Háború és háború TXT, letöltések Háború és háború RTF, Online Háború és háború FB2 , e-könyvet Háború és háború letöltések TXT, ingyenes Háború és háború letöltések könyvet, e-könyvet Háború és háború download MOBI, letöltések Háború és háború IPad, olvas Háború és háború MOBI, olvas Háború és háború DOC, ingyenes Háború és háború AWZ, Download e-könyvet Háború és háború iPad , ingyenes Háború és háború DJVU, Download Háború és háború e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Háború és háború DVD, olvas Háború és háború TXT, Book Háború és háború letöltések DJVU, Háború és háború letöltések könyvet ingyenes, Háború és háború letöltések könyvet pdf ingyenes, Háború és háború pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Háború és háború pdf ingyenes, Háború és háború letöltések könyvet epub ingyenes, Háború és háború ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply