Hab a tortán


Három nő, három generáció, három döntéshelyzet. A problémák közös forrása pedig – természetesen a férfiak. June, a minden lében kanál, cserfes nagyi a helyi madzsongklubban köszörüli nyelvét a barátnői kör tagjain, és néhai férje halála óta hallani sem akar férfiemberről. A rendezett életet élő Kristine útikönyveket árusító könyvesboltot vezet, és sóvárogva gondol a férjével eltöltött fiatal évekre, akivel éppen egy életközepi válság kellős közepén vannak. A tornacipős Chloe pszichológusi karrierje küszöbén áll, és nagy tudatossággal tervezi jövőjét, amiben nincs helye esküvőnek – még csak az kéne…! A három grácia együtt botladozik egy rokonuk szabadtéri esküvőjére a Michigan-tó homokdűnéi között, és bár nem épp hagyományos módon, de a véletlen úgy hozza, hogy az elhajított menyasszonyi csokor egyszerre landol mindhármuk kezében. De mint tudjuk, a férfiakkal csak a baj van. June szomszédjának bosszantóan szépek a virágai, ráadásul lugasa beárnyékolja June kerti örömeit. Kristine férje lelkét komoly titok nyomja, amelyet csak súlyosbít hallgatásával, Chloe jóképű, tekintélyes pszichológiatanára pedig csődöt vall saját gyereke nevelését illetően. Hogy mi sülhet ki mindebből? Ezt meséli el Cynthia Ellingsen humoros bestsellere, amelyben nincs hiány szakításból, esküvőből, szerelemből és váratlan fordulatokból. ,,Melyikünk ne álmodott volna soha egy csodás esküvőről? Ki ne szeretett volna elkapni egy esküvői csokrot? És melyikünk ne ijedt volna meg, amikor a csokor a kezében landolt…? Romantikus olvasmány szerelemről, barátságról, újrakezdésről és arról, hogy a dolgok végül mindig jóra fordulnak." – Fejős Éva Jelenleg a kötet csak előrendelhető, megvásárlásával egy rövid részlet letöltésére van lehetőség, amely az ekönyv megjelenésekor a vásárlói fiókban a teljes regényre frissül. Várható megjelenés: 2014. június 2.A Könyv Magyarul!


Letöltések Hab a tortán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Hab a tortán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  ISBN:
  9789638997777
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2497317 / 8103703
  Belelapozás:
  Format:
  EPUB
  MOBI
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Hab a tortán ebook, könyvet Hab a tortán FB2, Download Hab a tortán PDF , Download Hab a tortán MOBI, Online Hab a tortán könyvet, ingyenes letöltések Hab a tortán IPhone, Online könyvet Hab a tortán PDF, ingyenes Hab a tortán DJVU, ingyenes letöltések Hab a tortán TXT, letöltések Hab a tortán RTF, Online Hab a tortán FB2 , e-könyvet Hab a tortán letöltések TXT, ingyenes Hab a tortán letöltések könyvet, e-könyvet Hab a tortán download MOBI, letöltések Hab a tortán IPad, olvas Hab a tortán MOBI, olvas Hab a tortán DOC, ingyenes Hab a tortán AWZ, Download e-könyvet Hab a tortán iPad , ingyenes Hab a tortán DJVU, Download Hab a tortán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Hab a tortán DVD, olvas Hab a tortán TXT, Book Hab a tortán letöltések DJVU, Hab a tortán letöltések könyvet ingyenes, Hab a tortán letöltések könyvet pdf ingyenes, Hab a tortán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Hab a tortán pdf ingyenes, Hab a tortán letöltések könyvet epub ingyenes, Hab a tortán ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply