Ha ölni kell

John Grisham - Ha ölni kell

Az Egyesült Államokban, a legsötétebb Délen két fehér férfi alkoholtól és kábítószertől megvadulva megerőszakol és csaknem halálra kínoz egy tízéves fekete kislányt. A gyerek megaláztatástól és fájdalomtól félőrült apja nem bízik az igazságszolgáltatásban, és bosszút áll: vérrel mossa le a lányát ért gyalázatot. Ekkor elszabadul a pokol. A feléledt Ku-Klux-Klan zászlói elborítják a várost, a kertekben keresztek lángolnak pirkadatra. A fajgyűlölő szervezet pogromot hirdet, megfélemlít mindenkit, aki a fekete férfi védelmére kel. Ebben az életveszélyes fenyegetésekkel teli légkörben kezdődik el a néger apa tárgyalása, amely lélegzetelállító izgalmak közepette veti fel a súlyos erkölcsi kérdést: igazolható-e az önbíráskodás ilyen szélsőséges helyzetben, vajon a törvény betűje, vagy az elemi igazságérzet a fontosabb?
A Ha ölni kell Grisham első regénye, amely csak később vált bestsellerré, és a belőle készült film is világsikert aratott. A jogi krimi nagymesterét valóságos események ihlették a Vietnamot megjárt veterán hős és az ambiciózus fiatal védőügyvéd történetének megírására.
A Geopen Könyvkiadónál megjelent művei:
Az ítélet eladó, Az utolsó esküdt, Az elmaradt karácsony, A keserű pirula, A manipulátor, A cég, Az ártatlan ember, A Pelikán ügyirat, A halott üzlettárs, A csodatévő, Az ügyfél, A fellebbezés, SiralomházA Könyv Magyarul!


Letöltések Ha ölni kell ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ha ölni kell ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  656
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  640 gr
  ISBN:
  9789639765450
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203240 / 1058360
  Translator:


  TAGS:
  Online Ha ölni kell ebook, könyvet Ha ölni kell FB2, Download Ha ölni kell PDF , Download Ha ölni kell MOBI, Online Ha ölni kell könyvet, ingyenes letöltések Ha ölni kell IPhone, Online könyvet Ha ölni kell PDF, ingyenes Ha ölni kell DJVU, ingyenes letöltések Ha ölni kell TXT, letöltések Ha ölni kell RTF, Online Ha ölni kell FB2 , e-könyvet Ha ölni kell letöltések TXT, ingyenes Ha ölni kell letöltések könyvet, e-könyvet Ha ölni kell download MOBI, letöltések Ha ölni kell IPad, olvas Ha ölni kell MOBI, olvas Ha ölni kell DOC, ingyenes Ha ölni kell AWZ, Download e-könyvet Ha ölni kell iPad , ingyenes Ha ölni kell DJVU, Download Ha ölni kell e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ha ölni kell DVD, olvas Ha ölni kell TXT, Book Ha ölni kell letöltések DJVU, Ha ölni kell letöltések könyvet ingyenes, Ha ölni kell letöltések könyvet pdf ingyenes, Ha ölni kell pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ha ölni kell pdf ingyenes, Ha ölni kell letöltések könyvet epub ingyenes, Ha ölni kell ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply