Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD)

Esterházy Péter - Ha minden jól megy - Hangoskönyv (2 CD)

A szerző előadásában

,,Hogy az aktuális bornírtsággal fogalmazzak, én mindig meg szoktam írni, ha sárga a pecsenyekacsa. Itt több ilyen sárgaság, vagyis jó-ság szerepel – nekem folytonos, nagy élményem a magyar szellemi gazdagság. A gazdagsághoz természetesen a turulnosztalgia vagy általában a nemzeti giccs hol nevetséges, hol félelmetes, de mindig megbízhatóan nívótlan és mintha szaporodó megnyilvánulásai is hozzátartoznak, nemcsak az a hagyomány, amely itt, most a cd-n megszólal. Látni ez idő szerint nem látom, hogy s mint van ez, de remélem, hogy országom arcát inkább az utóbbiban ismerhetem föl. Az a valószínű persze, hogy több arca van. Ezeket próbálom rajzolgatni, miközben (ahogy a híres Escher-képen) ők is rajzolnak engem." (Esterházy Péter)

Tartalom:

1.A tágasság iskolája, Szegedy-Maszák Mihály hetven éves
2. Celládba a porkoláb, Márai Sándor
3. Zakóink legtitkosabb szerkezete, Ottlik Géza
4. Egy kelet-európai, Örkény István
5. A trikós, Mészöly Miklós
6. Láz, ár, er, Wien
7. Nagy, Juhász Ferenc nyolcvanöt éves

8. A legjobb, József Attila
9. Láthatatlan történetünk, Hamvas Béla
10. Európai egyszeregy
11. Hogyan legyünk kevésbé magyarok
12. Járom az utam
13. Fény, fény, fény
14. Ha minden jól megy
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  CASE
  Weight:
  70 gr
  ISBN:
  9789630977739
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2481916 / 1096317  TAGS:
  Online Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) ebook, könyvet Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) FB2, Download Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) PDF , Download Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) MOBI, Online Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) könyvet, ingyenes letöltések Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) IPhone, Online könyvet Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) PDF, ingyenes Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) DJVU, ingyenes letöltések Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) TXT, letöltések Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) RTF, Online Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) FB2 , e-könyvet Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) letöltések TXT, ingyenes Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet, e-könyvet Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) download MOBI, letöltések Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) IPad, olvas Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) MOBI, olvas Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) DOC, ingyenes Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) AWZ, Download e-könyvet Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) iPad , ingyenes Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) DJVU, Download Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) DVD, olvas Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) TXT, Book Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) letöltések DJVU, Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet ingyenes, Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet pdf ingyenes, Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) pdf ingyenes, Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) letöltések könyvet epub ingyenes, Ha minden jól megy – Hangoskönyv (2 CD) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply