Ha magadba bolondítasz


Egyetlen párbaj még becsületbeli ügy, na de három… Ez már gyilkossági kísérlettel is felér! Mivel a felvilágosult társaságot felháborítja az efféle felelőtlen viselkedés az ifjú nemesek körében, a régensherceg azt az utasítást adja Robert Whitworthnak, Tamdon grófja örökösének és Lord Dominic Wolfe-nak, vitájuknak úgy vessenek véget, hogy a két családot házasság révén egyesítik. Amelyik család nem hajlandó engedelmeskedni a parancsnak, az elveszíti a földjeit és a címét.

Whitworthnak tetszik az ötlet, hogy Brooke nevű leányát elküldje az ellensége távoli birtokára. Tudja jól, hogy a Farkas nem fogadja majd el menyasszonyául a lányt, ezért elveszíti a vagyonát és rangját. A Farkas azonban eltökélte, hogy elriasztja a Whitworth lányt. Mivel párbajjal már nem törhet a gyűlölt ellenfél életére, azzal is megelégedne, ha a férfi elveszíti a földjeit és a címét. Ám arra nem számított, hogy az ellenfele húga ennyire találékony és állhatatos lesz.

Brooke Whitworth régóta álmodozik az első londoni szezonjáról, mert olyan férjet akar találni, aki messzire viszi szeretetlen családjától. Ehelyett azonban a yorkshire-i lápvidékre küldik, hogy keljen egybe egy rejtélyes nemessel, akinek a családját átok sújtja, és aki háromszor is megkísérelte megölni a fivérét. Ám a szívében nincs helye a félelemnek – ez a férfi jelenti számára a szabadulást. Azért is magába fogja bolondítani!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ha magadba bolondítasz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ha magadba bolondítasz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  426
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  294 gr
  ISBN:
  9789634064350
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2695776 / 1164129
  Translator:


  TAGS:
  Online Ha magadba bolondítasz ebook, könyvet Ha magadba bolondítasz FB2, Download Ha magadba bolondítasz PDF , Download Ha magadba bolondítasz MOBI, Online Ha magadba bolondítasz könyvet, ingyenes letöltések Ha magadba bolondítasz IPhone, Online könyvet Ha magadba bolondítasz PDF, ingyenes Ha magadba bolondítasz DJVU, ingyenes letöltések Ha magadba bolondítasz TXT, letöltések Ha magadba bolondítasz RTF, Online Ha magadba bolondítasz FB2 , e-könyvet Ha magadba bolondítasz letöltések TXT, ingyenes Ha magadba bolondítasz letöltések könyvet, e-könyvet Ha magadba bolondítasz download MOBI, letöltések Ha magadba bolondítasz IPad, olvas Ha magadba bolondítasz MOBI, olvas Ha magadba bolondítasz DOC, ingyenes Ha magadba bolondítasz AWZ, Download e-könyvet Ha magadba bolondítasz iPad , ingyenes Ha magadba bolondítasz DJVU, Download Ha magadba bolondítasz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ha magadba bolondítasz DVD, olvas Ha magadba bolondítasz TXT, Book Ha magadba bolondítasz letöltések DJVU, Ha magadba bolondítasz letöltések könyvet ingyenes, Ha magadba bolondítasz letöltések könyvet pdf ingyenes, Ha magadba bolondítasz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ha magadba bolondítasz pdf ingyenes, Ha magadba bolondítasz letöltések könyvet epub ingyenes, Ha magadba bolondítasz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply