Ha az élet egy játék – íme a szabályok


Kapsz egy testet. Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartamára ez a tiéd.
Leckékben részesülsz. Teljes óraszámban látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj.
Nincsenek hibák, csak leckék. A fejlődés próba-szerencse folyamat, azaz kísérletezés. A “sikertelen” kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az “eredményesek”.
A leckék addig ismétlődnek, amíg azokat meg nem tanulod. Ugyanaz a lecke a legkülönbözőbb formákban kerül eléd, amíg meg nem érted a tanulságot.
A tanulás sosem ér véget. Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád.
A “majd” nem jobb, mint a “most”. Mire eljutsz “oda”, az “amott” még vonzóbbnak tetszik majd.
Mások csupán a te tükörképeid. Semmit sem szerethetsz vagy gyűlölhetsz valaki másban, ami ne azt tükrözné vissza, amit magadban szeretsz vagy gyűlölsz.
Rajtad áll, hogy milyenné teszed az életed. Rendelkezésedre áll minden eszköz és erőforrás. Tőled függ, használod-e őket. Tiéd a választás joga.
Minden válasz benned rejlik. Az élet kérdéseire magadban lelhetsz feleletet. Nincs más dolgod, mint figyelni és bízni.
Amikor megszületsz, mindezt elfelejted.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ha az élet egy játék – íme a szabályok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ha az élet egy játék – íme a szabályok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  136
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789639447820
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2123041 / 1021159
  Translator:


  TAGS:
  Online Ha az élet egy játék – íme a szabályok ebook, könyvet Ha az élet egy játék – íme a szabályok FB2, Download Ha az élet egy játék – íme a szabályok PDF , Download Ha az élet egy játék – íme a szabályok MOBI, Online Ha az élet egy játék – íme a szabályok könyvet, ingyenes letöltések Ha az élet egy játék – íme a szabályok IPhone, Online könyvet Ha az élet egy játék – íme a szabályok PDF, ingyenes Ha az élet egy játék – íme a szabályok DJVU, ingyenes letöltések Ha az élet egy játék – íme a szabályok TXT, letöltések Ha az élet egy játék – íme a szabályok RTF, Online Ha az élet egy játék – íme a szabályok FB2 , e-könyvet Ha az élet egy játék – íme a szabályok letöltések TXT, ingyenes Ha az élet egy játék – íme a szabályok letöltések könyvet, e-könyvet Ha az élet egy játék – íme a szabályok download MOBI, letöltések Ha az élet egy játék – íme a szabályok IPad, olvas Ha az élet egy játék – íme a szabályok MOBI, olvas Ha az élet egy játék – íme a szabályok DOC, ingyenes Ha az élet egy játék – íme a szabályok AWZ, Download e-könyvet Ha az élet egy játék – íme a szabályok iPad , ingyenes Ha az élet egy játék – íme a szabályok DJVU, Download Ha az élet egy játék – íme a szabályok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ha az élet egy játék – íme a szabályok DVD, olvas Ha az élet egy játék – íme a szabályok TXT, Book Ha az élet egy játék – íme a szabályok letöltések DJVU, Ha az élet egy játék – íme a szabályok letöltések könyvet ingyenes, Ha az élet egy játék – íme a szabályok letöltések könyvet pdf ingyenes, Ha az élet egy játék – íme a szabályok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ha az élet egy játék – íme a szabályok pdf ingyenes, Ha az élet egy játék – íme a szabályok letöltések könyvet epub ingyenes, Ha az élet egy játék – íme a szabályok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply