Ha a szerelmes gondolkodna…

Alon Gratch - Ha a szerelmes gondolkodna...

Nem ritka, hogy párkapcsolatainkban kísértetiesen mindig ugyanazt a hibát követjük el. Miért nem vagyunk képesek levonni korábbi kudarcainkból a tanulságokat? Alon Gratch klinikai pszichológus gazdag tapasztalatára építve világos és közérthető módon vázolja fel a sikertelen szerelem hét gyakori viselkedési mintáját: a nárcisztikus, a virtuális, az egyoldalú, a tiltott, a szexközpontú, a kétnemű szerelmet és a szerelmi háromszöget. Ezeknek a mintáknak a gyökere közös: saját ambivalenciánk (ellentétes érzelmeink). A tökéletes, az eszményi szerelmet keressük, ezért mindazt, ami ebbe nem illik bele, elutasítjuk. Az ismétlődő mintákkal ösztönösen megakadályozzuk, hogy szembesülnünk kelljen a társunk iránt érzett negatív érzéseinkkel, és képesek legyünk elfogadni: a szerelemhez a harag, a kiábrándultság és a csalódottság érzése is hozzátartozik. A könyvben ismertetett háromlépéses módszerrel azonban megtörhető a balul végződő kapcsolatok sorozata, s miközben önmagunkat is jobban megismerjük, elérhetővé válik a harmonikus és boldogító szerelem.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ha a szerelmes gondolkodna… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ha a szerelmes gondolkodna… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  270
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789635308248
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2100483 / 1014213
  Series:


  TAGS:
  Online Ha a szerelmes gondolkodna… ebook, könyvet Ha a szerelmes gondolkodna… FB2, Download Ha a szerelmes gondolkodna… PDF , Download Ha a szerelmes gondolkodna… MOBI, Online Ha a szerelmes gondolkodna… könyvet, ingyenes letöltések Ha a szerelmes gondolkodna… IPhone, Online könyvet Ha a szerelmes gondolkodna… PDF, ingyenes Ha a szerelmes gondolkodna… DJVU, ingyenes letöltések Ha a szerelmes gondolkodna… TXT, letöltések Ha a szerelmes gondolkodna… RTF, Online Ha a szerelmes gondolkodna… FB2 , e-könyvet Ha a szerelmes gondolkodna… letöltések TXT, ingyenes Ha a szerelmes gondolkodna… letöltések könyvet, e-könyvet Ha a szerelmes gondolkodna… download MOBI, letöltések Ha a szerelmes gondolkodna… IPad, olvas Ha a szerelmes gondolkodna… MOBI, olvas Ha a szerelmes gondolkodna… DOC, ingyenes Ha a szerelmes gondolkodna… AWZ, Download e-könyvet Ha a szerelmes gondolkodna… iPad , ingyenes Ha a szerelmes gondolkodna… DJVU, Download Ha a szerelmes gondolkodna… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ha a szerelmes gondolkodna… DVD, olvas Ha a szerelmes gondolkodna… TXT, Book Ha a szerelmes gondolkodna… letöltések DJVU, Ha a szerelmes gondolkodna… letöltések könyvet ingyenes, Ha a szerelmes gondolkodna… letöltések könyvet pdf ingyenes, Ha a szerelmes gondolkodna… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ha a szerelmes gondolkodna… pdf ingyenes, Ha a szerelmes gondolkodna… letöltések könyvet epub ingyenes, Ha a szerelmes gondolkodna… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply