H, mint héja


Helen Macdonald kislány korában elhatározta, hogy solymász lesz: megtanulta a rejtélyes szakkifejezéseket, és elolvasta a mesterség klasszikusait. Évekkel később, amikor az édesapja meghalt, s őt letaglózta a bánat, fejébe vette, hogy felnevel egy héját, Mabelt. Elszántan látott neki a nehéz és különös feladatnak: a vad és szabad állat idomításának.
A H, mint héja könyörtelenül őszinte beszámoló a gyásszal való megbirkózásról. Emlékekről szól, a természetről, és arról, hogy miként lehet összebékíteni az elmúlást az élettel és a szeretettel.
A fájdalom öntörvényű, akarata van. Ráveti magát az egyetlenre, a többi érzéket háttérbe szorítja. Intenzitása figyelmeztet: az élet úgy csap le, mint a héja. A veszteség megszelídíthetetlen.
Karafiáth Orsolya
A H, mint héja nem csupán élvezetes olvasmány, de arra is rámutat, hogy egy ragadozó madár társ lehet, mert a szerető gondoskodás állatot és embert egymás szövetségesévé teszi.
dr. Sós Endre
főállatorvos, Fővárosi Állat- és NövénykertA Könyv Magyarul!


Letöltések H, mint héja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések H, mint héja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  464 gr
  ISBN:
  9789633552582
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679142 / 1155611
  Translator:


  TAGS:
  Online H, mint héja ebook, könyvet H, mint héja FB2, Download H, mint héja PDF , Download H, mint héja MOBI, Online H, mint héja könyvet, ingyenes letöltések H, mint héja IPhone, Online könyvet H, mint héja PDF, ingyenes H, mint héja DJVU, ingyenes letöltések H, mint héja TXT, letöltések H, mint héja RTF, Online H, mint héja FB2 , e-könyvet H, mint héja letöltések TXT, ingyenes H, mint héja letöltések könyvet, e-könyvet H, mint héja download MOBI, letöltések H, mint héja IPad, olvas H, mint héja MOBI, olvas H, mint héja DOC, ingyenes H, mint héja AWZ, Download e-könyvet H, mint héja iPad , ingyenes H, mint héja DJVU, Download H, mint héja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések H, mint héja DVD, olvas H, mint héja TXT, Book H, mint héja letöltések DJVU, H, mint héja letöltések könyvet ingyenes, H, mint héja letöltések könyvet pdf ingyenes, H, mint héja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet H, mint héja pdf ingyenes, H, mint héja letöltések könyvet epub ingyenes, H, mint héja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply