Gyuri


Szomory Dezső, elbeszélésirodalmunk nagymestere, terjedelemre is tekintélyes prózát írt, de klasszikus értelemben vett regényt csak egyet: a Gyurit. A kamaszszerelem korabánatának kliséjébe sikerült sűrítenie és átlényegítenie mindazt, ami személyiségének és művészetének esszenciája: eredendő idegenségét és az ebből fakadó zsigeri bánatot. S a beteljesületlen, csak az írás gyönyörében újra és újra kielégülő szerelmét a magyar nyelv és táj géniusza iránt.
A mű 1932-es megjelenése után most ébred fel – művei összkiadásának második köteteként – Csipkerózsika-álmából, hogy el-, illetve visszafoglalja helyét az olvasók szívében s a magyar irodalom őt megillető kánonjában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyuri ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyuri ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  366
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789639512399
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2199149 / 1052216
  Series:


  TAGS:
  Online Gyuri ebook, könyvet Gyuri FB2, Download Gyuri PDF , Download Gyuri MOBI, Online Gyuri könyvet, ingyenes letöltések Gyuri IPhone, Online könyvet Gyuri PDF, ingyenes Gyuri DJVU, ingyenes letöltések Gyuri TXT, letöltések Gyuri RTF, Online Gyuri FB2 , e-könyvet Gyuri letöltések TXT, ingyenes Gyuri letöltések könyvet, e-könyvet Gyuri download MOBI, letöltések Gyuri IPad, olvas Gyuri MOBI, olvas Gyuri DOC, ingyenes Gyuri AWZ, Download e-könyvet Gyuri iPad , ingyenes Gyuri DJVU, Download Gyuri e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyuri DVD, olvas Gyuri TXT, Book Gyuri letöltések DJVU, Gyuri letöltések könyvet ingyenes, Gyuri letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyuri pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyuri pdf ingyenes, Gyuri letöltések könyvet epub ingyenes, Gyuri ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply