Gyümölcsöző kert

Nagykutasi Viktor - Gyümölcsöző kert

Immár a negyedik könyvemet tartja a kezében. Megírásában vagy inspirálásában legnagyobb szerepe a termelői piacnak volt. Nagyon szeretem a kertbarátok, kistermelők által megtermelt termények bemutatóját, főleg ha az még egy kóstolóval is párosul. Jó érzés látni, ahogy a nagyszülők viszik az unokákat, és ami hihetetlen számomra, hogy a fiatal családok járják a kiállítók standjait, mutatják gyermekeiknek a különböző gyümölcsöket vagy az azokból készült még érdekesebb termékeket, legyen szó ivólevekről, lekvárokról. Sőt azokból kóstoltatnak is.
Ilyen ez az első élmény, amikor mi magunk vagy a családunk meglátja, megérzi a kert ízét. Ezt az érzést szeretném fokozni Önökben, kedves Olvasókban. Nem is lehet annál nagyobb öröm, amikor az egész éves munkánk gyümölcsét közös családi eseményeken termeljük, aztán szüreteljük le. S ha mindezt a gyermek látja, részt vesz benne, akkor megszereti a munkát és annak gyümölcsét. Gondoljunk csak bele, hogy nincs az a kisgyerek, aki elsétál egy ribizlibokor vagy eperágyás mellet, és annak piros, mosolygós gyümölcséből nem szakít. Ez a könyvem az elmúlt 25 év tapasztalatait foglalja össze, melyet az iskolapadtól kezdve a szakmai előadásokon a kertészszakma nagyjaitól hallottam, és nem utolsósorban a kertbarátoknál láttam a gyakorlatban működni.
Ezt szeretném megosztani Önökkel, hozzájárulni az örömteli és sikeres kertészkedésükhöz. Bevezetem az Olvasót a gyümölcstermesztés alapjaiba, az egyes fajokat igényeik szerint mutatom be. Segítek a növényvédelem fontosságának felismerésében, a választás lehetőségét Önöknél hagyva, hogy biológiai vagy vegyszeres növényvédelmet folytatnak.
De egy biztos, hogy növényvédelem nélkül sajnos a mai magyarországi viszonyok között nincs sikeres termesztés. A könyv megírásánál nagy figyelmet fordítottam a szélsőséges időjárás hatásaira és ezen károk megelőzésére. A gyümölcsös munkáit hónapról hónapra összeszedtem egy csokorba, segítve ezzel a tervezés és megvalósítás idejének ütemezését. Bemutatom és megismertetem a gyümölcsösben használt eszközöket, melyek megkönnyítik a kert művelését.
Mindezek ismeretében kívánom az Olvasónak, hogy egész éves munkáját sok öröm kísérje, s Isten segedelmével bőséges termés koronázza.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyümölcsöző kert ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyümölcsöző kert ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  168
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  902 gr
  ISBN:
  9786155690006
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691384 / 1161595  TAGS:
  Online Gyümölcsöző kert ebook, könyvet Gyümölcsöző kert FB2, Download Gyümölcsöző kert PDF , Download Gyümölcsöző kert MOBI, Online Gyümölcsöző kert könyvet, ingyenes letöltések Gyümölcsöző kert IPhone, Online könyvet Gyümölcsöző kert PDF, ingyenes Gyümölcsöző kert DJVU, ingyenes letöltések Gyümölcsöző kert TXT, letöltések Gyümölcsöző kert RTF, Online Gyümölcsöző kert FB2 , e-könyvet Gyümölcsöző kert letöltések TXT, ingyenes Gyümölcsöző kert letöltések könyvet, e-könyvet Gyümölcsöző kert download MOBI, letöltések Gyümölcsöző kert IPad, olvas Gyümölcsöző kert MOBI, olvas Gyümölcsöző kert DOC, ingyenes Gyümölcsöző kert AWZ, Download e-könyvet Gyümölcsöző kert iPad , ingyenes Gyümölcsöző kert DJVU, Download Gyümölcsöző kert e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyümölcsöző kert DVD, olvas Gyümölcsöző kert TXT, Book Gyümölcsöző kert letöltések DJVU, Gyümölcsöző kert letöltések könyvet ingyenes, Gyümölcsöző kert letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyümölcsöző kert pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyümölcsöző kert pdf ingyenes, Gyümölcsöző kert letöltések könyvet epub ingyenes, Gyümölcsöző kert ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply