Gyönyörű pillanat

Jamie Mcguire - Gyönyörű pillanat

Emlékeztek még Americára és Shepley-re? Az elmúlt évek egyik legsikeresebb könyvében, a Gyönyörű sorscsapásban ismerhettük meg őket. Itt az idő, hogy beavassanak titkaikba.
A pimasz America Mason az egyetem első évében ismerkedett meg a romantikus Shepley Maddoxszal, és viharos gyorsasággal egymásba szerettek. A heves érzelmek pedig elhamarkodott cselekedetekhez vezettek, és amikor America másodszor is visszautasította a korai lánykérést, ki kellett találniuk, hogyan tovább, hiszen az elválás szóba sem jöhet, összeköti őket a lángoló szerelem. Egy romantikus esküvőn való részvétel azonban felébreszti a lányban a vágyat, hogy mégis igent mondjon, Shepley pedig elhatározza, tesz egy utolsó próbát. Izgatottan indulnak neki a szülők meglátogatásának, mit sem sejtve arról, hogy mind a ketten ugyanazt akarják, azonban a természet végzetes ereje közbeszól… Hatalmas viharba keverednek, és már nemcsak egymásért és a szerelemért, de a túlélésért is küzdeniük kell.

"Teljesen magával ragadott ez a regény.
Nevettem meg sírtam, és mindeközben
áhítattal csodáltam, hogy Jamie McGuire
újra milyen lenyűgözőt alkotott!"
Goodreads

"Egyszerűen nagyon imádom a Maddox
családot! Már most alig várom, hogy
belemerülhessek ebbe az álomvilágba.
Mindegyik rész csodálatos, és arra késztet,
hogy sose akard, hogy vége legyen!
Kihagyhatatlan!"
Barnes and Noble

"Jamie McGuire a káosz királynője. Tegyél
félre mindent egy pár óra erejéig, és csak
élvezd ezt az elkápráztató, szórakoztató,
érzelmekkel teli gyöngyszemet!"
Love N. Books

"Azóta várom, hogy elolvassam Shepley
és America történetét is, amióta beléjük
szerettem a Gyönyörű sorscsapásban. Ez a
rész egy tökéletes adaléka a sorozatnak."
Amazon
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyönyörű pillanat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyönyörű pillanat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  206 gr
  ISBN:
  9789632618524
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698888 / 1165741
  Series:


  TAGS:
  Online Gyönyörű pillanat ebook, könyvet Gyönyörű pillanat FB2, Download Gyönyörű pillanat PDF , Download Gyönyörű pillanat MOBI, Online Gyönyörű pillanat könyvet, ingyenes letöltések Gyönyörű pillanat IPhone, Online könyvet Gyönyörű pillanat PDF, ingyenes Gyönyörű pillanat DJVU, ingyenes letöltések Gyönyörű pillanat TXT, letöltések Gyönyörű pillanat RTF, Online Gyönyörű pillanat FB2 , e-könyvet Gyönyörű pillanat letöltések TXT, ingyenes Gyönyörű pillanat letöltések könyvet, e-könyvet Gyönyörű pillanat download MOBI, letöltések Gyönyörű pillanat IPad, olvas Gyönyörű pillanat MOBI, olvas Gyönyörű pillanat DOC, ingyenes Gyönyörű pillanat AWZ, Download e-könyvet Gyönyörű pillanat iPad , ingyenes Gyönyörű pillanat DJVU, Download Gyönyörű pillanat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyönyörű pillanat DVD, olvas Gyönyörű pillanat TXT, Book Gyönyörű pillanat letöltések DJVU, Gyönyörű pillanat letöltések könyvet ingyenes, Gyönyörű pillanat letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyönyörű pillanat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyönyörű pillanat pdf ingyenes, Gyönyörű pillanat letöltések könyvet epub ingyenes, Gyönyörű pillanat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply