Gyöngyvirág Palkó

Benedek Elek - Gyöngyvirág Palkó

Itt sem volt, ott sem volt, de valahol mégis volt, volt egyszer egy király, s annak egy akkora fiacskája, mint egy ütés tapló; Palkó volt a neve. Búsult a király éjjel-nappal, sóhajtozott: Istenem, istenem, kire hagyjam az országomat. Elveszik ettől a csöppnyi gyermektől, bizonyosan el.
Búsult a királyné is, sírt éjjel-nappal, s egyszer csak olyan beteg lett a sok sírástól, hogy hívatták a csudadoktorokat: egy sem tudta meggyógyítani. Mikor a halála órája közeledett, hívatja a királyné az urát, s mondja neki: Lelkem-uram, ha meghalok, temettess a kertbe, s a síromra ültess egy szál gyöngyvirágot. De őriztesd jól, nehogy ellopják, mert ha ellopják, még a sírban sem lesz nyugodalmam. – részlet a könyvbőlA Könyv Magyarul!


Letöltések Gyöngyvirág Palkó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyöngyvirág Palkó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  24
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789637051296
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211171 / 1067387  TAGS:
  Online Gyöngyvirág Palkó ebook, könyvet Gyöngyvirág Palkó FB2, Download Gyöngyvirág Palkó PDF , Download Gyöngyvirág Palkó MOBI, Online Gyöngyvirág Palkó könyvet, ingyenes letöltések Gyöngyvirág Palkó IPhone, Online könyvet Gyöngyvirág Palkó PDF, ingyenes Gyöngyvirág Palkó DJVU, ingyenes letöltések Gyöngyvirág Palkó TXT, letöltések Gyöngyvirág Palkó RTF, Online Gyöngyvirág Palkó FB2 , e-könyvet Gyöngyvirág Palkó letöltések TXT, ingyenes Gyöngyvirág Palkó letöltések könyvet, e-könyvet Gyöngyvirág Palkó download MOBI, letöltések Gyöngyvirág Palkó IPad, olvas Gyöngyvirág Palkó MOBI, olvas Gyöngyvirág Palkó DOC, ingyenes Gyöngyvirág Palkó AWZ, Download e-könyvet Gyöngyvirág Palkó iPad , ingyenes Gyöngyvirág Palkó DJVU, Download Gyöngyvirág Palkó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyöngyvirág Palkó DVD, olvas Gyöngyvirág Palkó TXT, Book Gyöngyvirág Palkó letöltések DJVU, Gyöngyvirág Palkó letöltések könyvet ingyenes, Gyöngyvirág Palkó letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyöngyvirág Palkó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyöngyvirág Palkó pdf ingyenes, Gyöngyvirág Palkó letöltések könyvet epub ingyenes, Gyöngyvirág Palkó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply