Gyöngykaláris


"…a versekben továbbra is erősek a családi vonatkozások, a romantikus, a szülőknek és nagyszülőknek még megadatott, hajdanvolt szép gyermekkor, azon emlékek, melyek mára lassanként köddé válnak, semmivé lettek. Új verseimben is fölfedezhető a természet szeretete és megmutatásának vágya, mindaz a vágyott szépség, amit a rohanó világban ma már sokkal ritkábban élhet át gyermek és felnőtt.
A kötet három részre tagolódik: az első, legterjedelmesebb rész a gyermekeknek írt versek sora. A második rész a Keresztnévsor belső címet kapta. Ebben közel száz limerick olvasható. (A limerick ötsoros, angol nyelvterületről jött versforma, az első két sor és az utolsó rímel, s egy párt alkot a harmadik és negyedik sor is, rövidebb sorokkal.) Mindegyik limerick egy-egy keresztnévre és jellemre íródott, kedvesen, derűsen kibontva. A harmadik rész kifejezetten a szülőknek íródott, mondhatni, felnőtteknek szóló versek, melyek talán alkalmasak lehetnek arra, hogy ezeken keresztül, legalább időnként eljuthassanak legnagyobb költőink köteteihez, verseihez. Ha ez a szándékom érvényesül, már elértem egyik célomat:
ne csak olvasó emberek, de versolvasó emberek hazája is legyünk, lehessünk." (Nagy Bandó András)A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyöngykaláris ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyöngykaláris ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  102
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789630611183
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2159559 / 1051510  TAGS:
  Online Gyöngykaláris ebook, könyvet Gyöngykaláris FB2, Download Gyöngykaláris PDF , Download Gyöngykaláris MOBI, Online Gyöngykaláris könyvet, ingyenes letöltések Gyöngykaláris IPhone, Online könyvet Gyöngykaláris PDF, ingyenes Gyöngykaláris DJVU, ingyenes letöltések Gyöngykaláris TXT, letöltések Gyöngykaláris RTF, Online Gyöngykaláris FB2 , e-könyvet Gyöngykaláris letöltések TXT, ingyenes Gyöngykaláris letöltések könyvet, e-könyvet Gyöngykaláris download MOBI, letöltések Gyöngykaláris IPad, olvas Gyöngykaláris MOBI, olvas Gyöngykaláris DOC, ingyenes Gyöngykaláris AWZ, Download e-könyvet Gyöngykaláris iPad , ingyenes Gyöngykaláris DJVU, Download Gyöngykaláris e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyöngykaláris DVD, olvas Gyöngykaláris TXT, Book Gyöngykaláris letöltések DJVU, Gyöngykaláris letöltések könyvet ingyenes, Gyöngykaláris letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyöngykaláris pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyöngykaláris pdf ingyenes, Gyöngykaláris letöltések könyvet epub ingyenes, Gyöngykaláris ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply