Gyöngyhomok


Halász Margit témaválasztása, érdeklődési köre, befogadó készsége egyetemes. Nem tud, nem akar besorolódni semmiféle skatulyába. Független, egyenes derekú, szabad, pusztai ember, merthogy az Alföldön született, ahol a szél, a regösök és a táltosok, és ahol a kitekintő szem akadálytalanul a messzeségbe lát. – (Tar Sándor)

A Kétvízközt áll egy hatalmas sárgabarackfa, melynek gyökerei alatt félzsáknyi kincs van elrejtve, a lápi sellő fia ásta el oda összegyűjtött gyöngyeit – meséli estéről estére a Homokhát egyik legendáját hét gyermekének Ördög Rozál, aki maga is mesésen kalandos élettel a háta mögött ismerkedett meg szerelmével, Négyökrű Mihállyal. A hét gyermek felnő, de a 20. század Magyarországán mindegyiküknek tapasztalnia kell, bármerre fordul is a történelem kereke, boldogulásuk kulcsát a kincset csak a mesék világában találhatják meg. Halász Margit édes-bús egyszerre mitizáló és mítoszromboló történetében a Duna-Tisza köze homokján élő család generációkon átívelő, fordulatos, érzelmekkel teli legendáriumával ismerkedhetünk meg. A szerzőtől megszokott, humorral és derűvel átszőtt sajátos nyelvezet igazi gyöngyszeme irodalmunknak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyöngyhomok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyöngyhomok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  212
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9789639973442
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2219079 / 1075173  TAGS:
  Online Gyöngyhomok ebook, könyvet Gyöngyhomok FB2, Download Gyöngyhomok PDF , Download Gyöngyhomok MOBI, Online Gyöngyhomok könyvet, ingyenes letöltések Gyöngyhomok IPhone, Online könyvet Gyöngyhomok PDF, ingyenes Gyöngyhomok DJVU, ingyenes letöltések Gyöngyhomok TXT, letöltések Gyöngyhomok RTF, Online Gyöngyhomok FB2 , e-könyvet Gyöngyhomok letöltések TXT, ingyenes Gyöngyhomok letöltések könyvet, e-könyvet Gyöngyhomok download MOBI, letöltések Gyöngyhomok IPad, olvas Gyöngyhomok MOBI, olvas Gyöngyhomok DOC, ingyenes Gyöngyhomok AWZ, Download e-könyvet Gyöngyhomok iPad , ingyenes Gyöngyhomok DJVU, Download Gyöngyhomok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyöngyhomok DVD, olvas Gyöngyhomok TXT, Book Gyöngyhomok letöltések DJVU, Gyöngyhomok letöltések könyvet ingyenes, Gyöngyhomok letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyöngyhomok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyöngyhomok pdf ingyenes, Gyöngyhomok letöltések könyvet epub ingyenes, Gyöngyhomok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply