Gyógynövények


A világszerte elfogadott és szakmai tekintélyt szerzett orvospáros mindennapjainkban is alkalmazhatóvá és mindenki számára elérhetővé teszi az Ájurvédát. A szerzők több mint 250 gyógynövényt osztályoznak és ismertetnek a könyvben az Ájurvéda ősi rendszerét alapul véve. A részletes leírásokon kívül szemléletes ábrák, táblázatok és szómagyarázatok segítik eligazodni az olvasót mind a nyugati, mind a keleti növénytanban, az ájurvédikus orvoslásban és az alternatív, holisztikus gyógymódokban.

A könyv célja, hogy az Ájurvédát ne távolinak, ne idegennek vagy ősinek mutassa be, hanem akár a saját konyhánkban is alkalmazhatónak.
A hagyományos ájurvédikus receptek tartalmazhatnak olyan különleges trópusi növényeket, amelyek nálunk semmiképpen sem hozzáférhetők, illetve olyan speciális ásványi anyagokat, amelyeket csak nehéz és hosszadalmas feldolgozás után lehet használni. A mű célja, hogy ezt az ősi, gyógyító tudományt a hazánkban is hozzáférhető gyógynövények és természetes anyagok segítségével a 21. századi emberek számára is alkalmazhatóvá tegye.

A könyv nélkülözhetetlen segítőtárs a család egészségének harmonikus megőrzésében és a betegségek könnyebb, természetközelibb leküzdésében.

E könyv szorosan kapcsolódik az Ezotéria Mindenkinek sorozatunk Ájurvéda című kötetéhez, amelyben Dr. Vasant Lad részletesen bemutatja a tudományág alapjait.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyógynövények ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyógynövények ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  259
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789635291038
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2613410 / 1146282
  Series:


  TAGS:
  Online Gyógynövények ebook, könyvet Gyógynövények FB2, Download Gyógynövények PDF , Download Gyógynövények MOBI, Online Gyógynövények könyvet, ingyenes letöltések Gyógynövények IPhone, Online könyvet Gyógynövények PDF, ingyenes Gyógynövények DJVU, ingyenes letöltések Gyógynövények TXT, letöltések Gyógynövények RTF, Online Gyógynövények FB2 , e-könyvet Gyógynövények letöltések TXT, ingyenes Gyógynövények letöltések könyvet, e-könyvet Gyógynövények download MOBI, letöltések Gyógynövények IPad, olvas Gyógynövények MOBI, olvas Gyógynövények DOC, ingyenes Gyógynövények AWZ, Download e-könyvet Gyógynövények iPad , ingyenes Gyógynövények DJVU, Download Gyógynövények e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyógynövények DVD, olvas Gyógynövények TXT, Book Gyógynövények letöltések DJVU, Gyógynövények letöltések könyvet ingyenes, Gyógynövények letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyógynövények pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyógynövények pdf ingyenes, Gyógynövények letöltések könyvet epub ingyenes, Gyógynövények ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply