Gyógynövény-határozó


Régóta becsben tartjuk a gyógynövényeket a gyógyításban és a konyhaművészetben nyújtott adottságaikért, valamint erőteljes illatuk miatt, s napjainkban jóval szélesebb körben hozzáférhetők, mint valaha. A Gyógynövény-határozó, ez a betűrendes botanikai gyógynövény-enciklopédia több mint 150 közismert és kevésbé ismert növényfajtát mutat be. A leírások hozzásegítenek minket minden bemutatott növény azonnali felismeréséhez és meghatározásához, a rokonfajokkal kapcsolatos megjegyzések pedig teljes képet nyújtanak a témáról.A legnépszerűbb gyógynövényeket és felhasználási lehetőségeiket bemutató kalauzon kívül ez a gyakorlati kézikönyv hasznos termesztési tanácsokat ad. Sok gyógynövény házilag is könnyűszerrel
termeszthető akár kisebb edényekben a konyhában, akár mutatós kerti
ágyásokban. A gyógynövénykertek kialakításához szükséges hagyományos és modern kertészeti módszerek mindegyikéről aprólékos, gyakorlatias, lépésről lépésre haladó tanácsokat nyújt a gazdag tartalmú könyv, s bemutatja, miként tervezzük meg a kertet, hogyan jelöljük ki a kerti utakat, gondozzuk a sövényeket és a díszcserjéket. Ezen felül illatosítási és gyógyító célokra szánt készítmények előállításáról, valamint a gyógynövények otthoni raktározásáról szóló információk teszik teljessé, a maga nemében nélkülözhetetlen gyógynövény-kalauzzá e Gyógynövény-határozót.Andi Clevely tapasztalt kertész, hatalmas birtokot igazgat az angliai Warwickshire-ben. Több kertészeti kötet szerzője: Dísznövények, Az inteqrált kert, Gyógynövény- és konyhakertek
tervezése, Egy esztendő a kertben, A konyhakert. Emellett ő vezeti a Homes and Garden (Az otthon és a kert) című folyóirat kertészeti rovatát, és szakértőként vesz részt a BBC Kertészvilág Magazinjának munkájában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyógynövény-határozó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyógynövény-határozó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  130
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789639134669
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2112150 / 1018358
  Translator:


  TAGS:
  Online Gyógynövény-határozó ebook, könyvet Gyógynövény-határozó FB2, Download Gyógynövény-határozó PDF , Download Gyógynövény-határozó MOBI, Online Gyógynövény-határozó könyvet, ingyenes letöltések Gyógynövény-határozó IPhone, Online könyvet Gyógynövény-határozó PDF, ingyenes Gyógynövény-határozó DJVU, ingyenes letöltések Gyógynövény-határozó TXT, letöltések Gyógynövény-határozó RTF, Online Gyógynövény-határozó FB2 , e-könyvet Gyógynövény-határozó letöltések TXT, ingyenes Gyógynövény-határozó letöltések könyvet, e-könyvet Gyógynövény-határozó download MOBI, letöltések Gyógynövény-határozó IPad, olvas Gyógynövény-határozó MOBI, olvas Gyógynövény-határozó DOC, ingyenes Gyógynövény-határozó AWZ, Download e-könyvet Gyógynövény-határozó iPad , ingyenes Gyógynövény-határozó DJVU, Download Gyógynövény-határozó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyógynövény-határozó DVD, olvas Gyógynövény-határozó TXT, Book Gyógynövény-határozó letöltések DJVU, Gyógynövény-határozó letöltések könyvet ingyenes, Gyógynövény-határozó letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyógynövény-határozó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyógynövény-határozó pdf ingyenes, Gyógynövény-határozó letöltések könyvet epub ingyenes, Gyógynövény-határozó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply