Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon

Bede Béla - Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon

A Corvina tematikus útikönyvsorozatának harmadik kötete az egyedülálló magyarországi vízkincsre települt gyógyfürdőket és gyógyszállókat mutatja be országrészenként. A könyv használatát nagyban elősegíti, hogy mindjárt az elején tájékoztatást kapunk a kötetben előforduló szakkifejezésekről és a különböző termálvizek összetételéről.
Az egyes országrészeken belül megismerkedhetünk a jelentősebb gyógyfürdőkkel és gyógyszállókkal, az egész ország területéről összesen 122-vel, azok történetével és szolgáltatásaival, valamint az adott környék látnivalóival is. Minden egyes létesítménynél szerepel az elérhetőség, a nyitva tartás, az egyes medencék és szolgáltatások felsorolása, a gyógyvíz összetétele és azoknak a betegségeknek a fölsorolása, amelyekre a vizet ajánlják.
Hogy a kép még teljesebb legyen, a kötet végén megnevezünk további 110 fürdőt és hotelt, amelyek ugyan nincsenek gyógyfürdővé nyilvánítva, de magas oldottásványianyag-tartalmú termálvízzel rendelkeznek. Ezeknek szintén megadjuk a címét. A kötetet annak a 98 határon túli gyógyfürdőnek és gyógyszállónak a listája zárja, amelyek az I. világháború előtt létesültek, és még ma is működnek.
Az útikönyvet 470 színes fotó teszi szemléletessé. A tájékozódást térkép és GPS-koordináták segítik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  FLEXI
  Weight:
  368 gr
  ISBN:
  9789631361957
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2491532 / 1112180
  Series:


  TAGS:
  Online Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon ebook, könyvet Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon FB2, Download Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon PDF , Download Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon MOBI, Online Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon könyvet, ingyenes letöltések Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon IPhone, Online könyvet Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon PDF, ingyenes Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon DJVU, ingyenes letöltések Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon TXT, letöltések Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon RTF, Online Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon FB2 , e-könyvet Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon letöltések TXT, ingyenes Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon letöltések könyvet, e-könyvet Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon download MOBI, letöltések Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon IPad, olvas Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon MOBI, olvas Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon DOC, ingyenes Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon AWZ, Download e-könyvet Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon iPad , ingyenes Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon DJVU, Download Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon DVD, olvas Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon TXT, Book Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon letöltések DJVU, Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon letöltések könyvet ingyenes, Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon pdf ingyenes, Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon letöltések könyvet epub ingyenes, Gyógyfürdők és gyógyszállók Magyarországon ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply