Gyilkosság a csendes házban


Négy kisregény Poirot főszereplésével: kell ennél több?

November ötödikén, Guy Fawkes éjszakáján meggyilkolnak egy fiatal nőt. A lövést a petárda- és tűzijátékzajban persze senki sem hallja.
A fegyverkezési miniszter vidéki kúriájából eltűnik a bombázó repülőgép tervrajza, de a gyanús szépasszonynak alibije van.
Sir Gervase Chevenix-Gore a világ közepének tartja magát. Miért lenne szüksége Poirot segítségére, és miért lesz öngyilkos, mielőtt a segítség megérkezne?
A harminckilenc éves szépasszony ötödik férjével pihen Rodosz szigetén, amikor megérkezik egy fiatal pár az egérszerű feleség és szoborszépségű férje. Az indulatok egyre nagyobb hullámokat vernek

Szerencsére Poirot most is mindent megold.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyilkosság a csendes házban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyilkosság a csendes házban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  287
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  276 gr
  ISBN:
  9789630795968
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2486371 / 1105786
  Translator:


  TAGS:
  Online Gyilkosság a csendes házban ebook, könyvet Gyilkosság a csendes házban FB2, Download Gyilkosság a csendes házban PDF , Download Gyilkosság a csendes házban MOBI, Online Gyilkosság a csendes házban könyvet, ingyenes letöltések Gyilkosság a csendes házban IPhone, Online könyvet Gyilkosság a csendes házban PDF, ingyenes Gyilkosság a csendes házban DJVU, ingyenes letöltések Gyilkosság a csendes házban TXT, letöltések Gyilkosság a csendes házban RTF, Online Gyilkosság a csendes házban FB2 , e-könyvet Gyilkosság a csendes házban letöltések TXT, ingyenes Gyilkosság a csendes házban letöltések könyvet, e-könyvet Gyilkosság a csendes házban download MOBI, letöltések Gyilkosság a csendes házban IPad, olvas Gyilkosság a csendes házban MOBI, olvas Gyilkosság a csendes házban DOC, ingyenes Gyilkosság a csendes házban AWZ, Download e-könyvet Gyilkosság a csendes házban iPad , ingyenes Gyilkosság a csendes házban DJVU, Download Gyilkosság a csendes házban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyilkosság a csendes házban DVD, olvas Gyilkosság a csendes házban TXT, Book Gyilkosság a csendes házban letöltések DJVU, Gyilkosság a csendes házban letöltések könyvet ingyenes, Gyilkosság a csendes házban letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyilkosság a csendes házban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyilkosság a csendes házban pdf ingyenes, Gyilkosság a csendes házban letöltések könyvet epub ingyenes, Gyilkosság a csendes házban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply