Gyermekkori vészhelyzetek


Kedves Olvasó!
Intenzív terápiás orvos és kétgyermekes édesapa vagyok. Több mint egy évtizede gyógyítok beteg gyermekeket kórházi osztályokon, a mentőautóban, rendelőkben vagy akár a baráti családokban. Nagyon sokszor tapasztaltam munkám során kétségbeesett szülők kérdéseit:
“Mit kellett volna tennünk? Hogyan segíthettünk volna gyermekünkön?”
Tudom milyen nehéz érzés a tehetetlenség, amikor segíteni szeretnénk, tenni valamit, de nem tudjuk mit és hogyan. Különösen igaz ez akkor, ha gyermekünkről van szó. A vészhelyzetek közös jellemzője, hogy bátran és határozottan kell cselekedni ahhoz, hogy a segítség igazán hatékony legyen. A sürgős betegség, baleset esetén kapkodás, pánik lesz úrrá a környezeten, ami hátráltatja az igazi segítséget.
Mindez rendkívül fontos, mert határozott, helyes döntésekkel, hatékony technikákkal többszörösére nőhet a gyógyulás és bizony esetenként a túlélés esélye!
Közel három éve indítottuk el a Léghajó Program kurzusait. Az a cél vezérelt, hogy használható tudást adjunk át a résztvevő szülőknek, nagyszülőknek. Ennek birtokában határozottabban, magabiztosabban találnak megoldást a problémákra ezekben a nehéz helyzetekben is. A könyv már a kurzus tapasztalatait, több száz szülő visszajelzését is magábanfoglalja. A leírtak tájékoztató jellegűek, nem szabad mereven értelmezni a szöveget és tudnia kell, hogy egy beteg állapotának megítélésében meddig terjed az Ön kompetenciája és mikor kérjen segítséget szakembertől.
A könyvet azért írtam, hogy támpontokat adjon akkor, ha baj van. A leggyakrabban előforduló vészhelyzeteket, betegségeket gyűjtöttem össze és szemben az orvosi könyvek szerkezetével, a használhatóság volt a legfontosabb szempont. A mindennapokra szántam, zsebbe, útitáskába, kézbe, nem pedig a polcokra.
Tudom, hogy nincs minden betegségre gyógyszer, minden helyzetre megoldás. De azt is tudom, hogy a szülő vagy nagyszülő képes bármire, ha gyermeke, unokája egészségéről van szó. Remélem, ritkán kell majd kinyitni, ha viszont kell, valódi segítséget nyújt.
A szerző: dr. Krivácsy Péter, 10 évig dolgozott a Szt. László Kórház Gyermekintenzív Osztályán. Alapító
tagja a budapesti Gyermekrohamkocsi csapatának. A Szt. Márton Gyermekmentőmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány kuratóriumi elnöke. A Léghajó Program elindítója és vezetője.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyermekkori vészhelyzetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyermekkori vészhelyzetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SPIRAL
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789630615167
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2089903 / 1010750  TAGS:
  Online Gyermekkori vészhelyzetek ebook, könyvet Gyermekkori vészhelyzetek FB2, Download Gyermekkori vészhelyzetek PDF , Download Gyermekkori vészhelyzetek MOBI, Online Gyermekkori vészhelyzetek könyvet, ingyenes letöltések Gyermekkori vészhelyzetek IPhone, Online könyvet Gyermekkori vészhelyzetek PDF, ingyenes Gyermekkori vészhelyzetek DJVU, ingyenes letöltések Gyermekkori vészhelyzetek TXT, letöltések Gyermekkori vészhelyzetek RTF, Online Gyermekkori vészhelyzetek FB2 , e-könyvet Gyermekkori vészhelyzetek letöltések TXT, ingyenes Gyermekkori vészhelyzetek letöltések könyvet, e-könyvet Gyermekkori vészhelyzetek download MOBI, letöltések Gyermekkori vészhelyzetek IPad, olvas Gyermekkori vészhelyzetek MOBI, olvas Gyermekkori vészhelyzetek DOC, ingyenes Gyermekkori vészhelyzetek AWZ, Download e-könyvet Gyermekkori vészhelyzetek iPad , ingyenes Gyermekkori vészhelyzetek DJVU, Download Gyermekkori vészhelyzetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyermekkori vészhelyzetek DVD, olvas Gyermekkori vészhelyzetek TXT, Book Gyermekkori vészhelyzetek letöltések DJVU, Gyermekkori vészhelyzetek letöltések könyvet ingyenes, Gyermekkori vészhelyzetek letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyermekkori vészhelyzetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyermekkori vészhelyzetek pdf ingyenes, Gyermekkori vészhelyzetek letöltések könyvet epub ingyenes, Gyermekkori vészhelyzetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply