Gyerektükör

Somogyi Tóth Sándor - Gyerektükör

"Már tavaly is csináltunk önarcképet. Én is elkészítettem, hogy megtudjam, ki vagyok és milyen tulajdonságaim vannak. Akkor… minden olyan egyszerű volt. Most valahogy sokkal nehezebb, mint tavaly meg azelőtt, pedig csak egy év múlt el, vagyis kettő. A felnőttek azt követelik, hogy őszinték legyünk egészen. Őszintének lenni nagyon nehéz. A felnőttek se őszinték. És nagy ködöt kavarnak maguk körül, hogy mi ne lássuk őket."
A fenti sorokat Homlok András rója füzetébe, ő a főhőse és narrátora ennek a történetnek. András 14 éves, kitűnő tornász, jól tanuló, nagyszerű, becsületes, ízig-vérig mai gyerek. Az ő – mint ahogy némi mélabúval megjegyzi – "egyszerűen kék" szemtükrén látjuk a felnőttek világát, amely minden segítőszándéka ellenére rengeteg szenvedést okoz a rokonszenves kamasznak.
A Gyerektükör mindvégig érdekes, tömören szerkesztett kisregény; a mindennapok közelről ábrázolt lírája és lelekrajzának mélysége teszi rendkívül olvasmányossá. Mindenekelőtt a felnőttekhez szól, mert ez a kamaszregény megszólaltatja azt a húrt, amelyen a kusza, fogékony – zavaros és gazdag serdülőkor emlékei rezonálnak.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyerektükör ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyerektükör ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 17 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  187
  Cover:
  SEMI-LINEN
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1963
  Commodity code:
  6034862 / 5034861  TAGS:
  Online Gyerektükör ebook, könyvet Gyerektükör FB2, Download Gyerektükör PDF , Download Gyerektükör MOBI, Online Gyerektükör könyvet, ingyenes letöltések Gyerektükör IPhone, Online könyvet Gyerektükör PDF, ingyenes Gyerektükör DJVU, ingyenes letöltések Gyerektükör TXT, letöltések Gyerektükör RTF, Online Gyerektükör FB2 , e-könyvet Gyerektükör letöltések TXT, ingyenes Gyerektükör letöltések könyvet, e-könyvet Gyerektükör download MOBI, letöltések Gyerektükör IPad, olvas Gyerektükör MOBI, olvas Gyerektükör DOC, ingyenes Gyerektükör AWZ, Download e-könyvet Gyerektükör iPad , ingyenes Gyerektükör DJVU, Download Gyerektükör e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyerektükör DVD, olvas Gyerektükör TXT, Book Gyerektükör letöltések DJVU, Gyerektükör letöltések könyvet ingyenes, Gyerektükör letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyerektükör pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyerektükör pdf ingyenes, Gyerektükör letöltések könyvet epub ingyenes, Gyerektükör ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply