Gyerekszem

Ivády Gábor - Ivády Zsombor - Gyerekszem

A mindennapi élet helyzetei, az óvodai élmények, a családi élet felhőtlen vagy éppen borongósabb hangulatai elevenednek meg a bájos, szerethető s költészeti szempontból talán leginkább a svéd gyermekversekkel rokonítható történetekben. A kötetben sokszor a gyerekek életét érintő problémák is megfogalmazódnak (kistestvér születése, a válás drámája, a veszekedések fájdalma), s a válaszok gyermeki nyelven ugyan, de a felnőtteknek is üzennek. A versek szerkezete egy gyermeki kérdésre és az arra adható felnőttesebb válaszra oszlik. A válaszok a gyerekeknek sok esetben más jelentéssel bírnak, mint a felnőtteknek. Ivády Gábor két kisgyermek édesapja. Gyermekei talányos, sokszor elgondolkodtató vagy éppen megmosolyogtató őszintesége, a kérdéseikben rejlő gyermeki okosság, valamint a világra való őszinte rácsodálkozás ihlette a kötetet. A számos gyerekkönyv-illusztrátor díjat elnyert Takács Mari fantáziadús képei a történeteket pedig végképp megízesítik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Gyerekszem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Gyerekszem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  68
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  220 gr
  ISBN:
  9789632441580
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213251 / 1068886  TAGS:
  Online Gyerekszem ebook, könyvet Gyerekszem FB2, Download Gyerekszem PDF , Download Gyerekszem MOBI, Online Gyerekszem könyvet, ingyenes letöltések Gyerekszem IPhone, Online könyvet Gyerekszem PDF, ingyenes Gyerekszem DJVU, ingyenes letöltések Gyerekszem TXT, letöltések Gyerekszem RTF, Online Gyerekszem FB2 , e-könyvet Gyerekszem letöltések TXT, ingyenes Gyerekszem letöltések könyvet, e-könyvet Gyerekszem download MOBI, letöltések Gyerekszem IPad, olvas Gyerekszem MOBI, olvas Gyerekszem DOC, ingyenes Gyerekszem AWZ, Download e-könyvet Gyerekszem iPad , ingyenes Gyerekszem DJVU, Download Gyerekszem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Gyerekszem DVD, olvas Gyerekszem TXT, Book Gyerekszem letöltések DJVU, Gyerekszem letöltések könyvet ingyenes, Gyerekszem letöltések könyvet pdf ingyenes, Gyerekszem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Gyerekszem pdf ingyenes, Gyerekszem letöltések könyvet epub ingyenes, Gyerekszem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply